Ommålningen

Publicerat: 2009-06-29 | 11:21:19 i Hem & Stil

Det tog två dagar för målarna att bli klara, och jag måste säga att jag är riktigt nöjd! Färgen är lite mörkare än jag minns den, gråaktig. Såå snyggt! Har dammsugit, torkat golvet och börjat damma av alla möblerna. Jisses vad smutsigt de blir när man får ommålat! Har i alla fall fått de mesta av möblerna på plats. Längtar tills jag köpt några av de nya möblerna!

Jag och älsklingen ska ta en tur till IKEA någon dag så jag kan kolla runt lite på hur de verkligen ser ut med färger och så. Weei! Och om det är någon som undrar, nej jag tvingar inte honom, han föreslog det själv.

Nu ska jag återgå till jobbet, samt till att sitta och längta efter solen som jag vet lyser så fint där ute.



Ommålning

Publicerat: 2009-06-24 | 12:50:04 i Hem & Stil
Tjohoo! Igår ringde målerifirman som ska måla om min lägenhet och idag målar de om! Som jag har längtat! De ringde på dörren imorse vid 7.40 ungefär. Jag som sussade så sött med Martin vid min sida. Men ska inte klaga. Är bara glad att få lägenheten vidgjord! Känns som att det är först nu som man verkligen kan packa upp och komma till ro i lägenheten.

Jobbar fram tills 17.30 men längtar efter att få komma hem och se hur det blir! Det är löning imorgon också. Kommer nog ha svårt att låta bli att köpa grejor till lägenheten.. Men snart åker jag och älsklingarna åka ner till skåne. Dessutom har jag massvis med grejor redan! Måste få ordning och plats med dem innan jag skaffar mer..

Förhoppnings kanske röklukten försvinner också! Har haft ättika som stått och dratt i flera veckor för att bli av med lukten, men fortfarande så luktar de lite.

Äntligen!



P&L

Publicerat: 2009-06-23 | 09:26:22 i Allmänt
Nu är det Peace & Love- veckan. Jippie tänker många, åh nej tänker jag! Visst kan det vara mysigt med festival och allt vad det innebär. Men allt runt omkring känns mest drygt just nu. Kanske det beror på att jag inte ska gå på P&L.. Men blir lätt irriterad över att det verkar som att alla trafikregler upphör att gälla för de som tänkt gå.

Igår när jag skulle cykla hem från jobbet var det flera gäng som var påväg till campingen. Flera som gick i bredd på cykelvägen, inget fel med det, men när man plingar med cykeln så förväntar man sig att de ska akta sig, inte att det ska bli ännu svårare att komma fram.

Martin berättade att när han var ute och körde igår så var det flera som struntade i att gå vid övergångsställe eller som gick mot rött.. Jag är inte alltid en ängel i trafiken, men någon måtta får de väl ändå vara!
 

Weekendbag för hela slanten

Publicerat: 2009-06-23 | 09:01:28 i Hem & Stil

Någonting som jag tycker är väldigt härligt är att ibland åka iväg, bara för ett par dagar. Om det så bara är att åka ner en sväng till Stockholm för att träffa vänner eller åka ner till Kristianstad för att hälsa på familjen. Ska man bara vara borta en eller ett par nätter så är det ganska onödigt att släpa på en klumpig resväska. Nedan finns några exempel på snygga weekendbagar som jag mer än gärna skulle vilja lägga mina fingrar på..




Louis Vuitton går loss på hela 9100 kr.



Our Legacy
Our Legacy finns för 3000 kr.



Bruuns Bazaar
Bruuns Bazaar kostar 3199 kr.



Hope
Hope är billigast av de här väskorna med sitt pris på 1700 kr.


Bad

Publicerat: 2009-06-22 | 11:49:39 i Allmänt
Jag längtar tills det blir varmare i vattnet! Fick ju precis en sådan bikini från Ed Hardy som jag letat efter i födelsedagspresent av älsklingen. Vill få användning för den! Sol och bad, hitåt!


Ed Hardys Love Kills Slowly


Kondis

Publicerat: 2009-06-22 | 11:15:13 i Idrott & Hälsa
Nu börjar det bli lite smått dags för mig att börja komma iform tills jag ska ställa upp i tjejvasan. Vissa kanske tycker att det låter lite konstigt eftersom jag inte ska ställa upp förrän näst-nästa vinter. Men med tanke på att jag inte kan åka skidor så kommer hela vintern gå åt till att öva öva öva. För att orka med all träning jag kommer behöva så måste jag bättra på min kondis, som är under all kritik.

Eftersom jag cyklar till och från jobbet varje dag, så får jag automatiskt lite motion. Uppförsbacke har jag också, på båda hållen. Men har en känsla av att det inte kommer vara nog. I alla fall inte om jag ska orka med Hinkens och Hammes tempo.


Internet

Publicerat: 2009-06-22 | 10:29:29 i Hem & Stil
Jahapp, då är det den 23:e idag, nästan en månad har gått och jag har fortfarande inget internet! Nu har jag tagit saken i egna händer och beställt ett mobilt bredband ifrån Telenor. Idag ska jag ringa till Bahnhof och säga upp mitt avtal med dem.

Mobilt bredband gör ju att jag kan ta med mig internet överallt, vilket passar mig väldigt bra då jag gärna rör på mig.



Midsommar

Publicerat: 2009-06-18 | 14:35:41 i Allmänt
Imorgon är det midsommarafton. Eftersom jag fortfarande inte har något internet hemma, och jag är ledig imorgon så ville jag bara säga


Trevlig midsommar!

Inget internet...

Publicerat: 2009-06-10 | 16:55:04 i Hem & Stil
Nu var det länge sen jag bloggade. Väntar på att internet ska bli inkopplat. Ringde om det FÖRE jag flyttade och fick då till svar att det inte skulle vara några problem att ha de fixt och färdigt tills den 1 juni när jag flytta in. Men nope - har ännu inget internet hemma. Martin har ringt och pratat med Bahnhof och då skulle de återkomma till mig samt komma hem och göra en installation.. Men fortfarande inget..


Mina dagar fylls just nu av jobb, att umgås med min älskade Martin och att vara hemma hos min lilla Caesar.


Jag och Martin, kvällen då han kom hem från Turkiet. Foto: Per Lind



Äntligen!

Publicerat: 2009-06-07 | 08:38:57 i Djur
Äntligen har jag fått hem min lilla älskling! Jag och Martin var och hämtade honom igår. Det gick jättebra! Han sov nästan hela vägen hem. Sen har han gått på upptäcksfärd i lägenheten. Efter 23 någon gång så verkar han ha blivit lite pigg för då höll han på att busa runt. En annan var rätt trött då man vatt uppe tidigt och skulle upp tidigt idag.. Sen har han sovit hos mig och Martin i sängen under natten :)

Det kan inte bli bättre än att få ha sina två älsklingar hos sig.

Födelsedag

Publicerat: 2009-06-05 | 14:37:31 i Allmänt
Igår var det den 4 juni. För 21 år sedan så åskade det rejält just den 4:e. För 21 år sedan var det en flicka som föddes, och den flickan var jag.. Nu har jag alltså fyllt kryssningsålder. Eller nåja, en del kryssningar får jag åka på i alla fall.

Jobbade hela dagen fram till 17.00. Sen mötte älsklingen mig utanför så åkte vi bland annat till Djurmagazinet så jag kunde handla lite grejor till Caesar. Vi ska ju hämta honom imorgon bitti, weiiii! Sen tittade vi efter lite smågrejor jag behöver till lägenehten och handlade lite mat.

En stund efter  19.00 kom Niklas och Sara & Lars på besök. Tanken var att vi skulle grillat korv, men vädret ville inte riktigt som vi ville. Vi fick använda stekpannan istället. Men det blev mysigt ändå! Kollade på Mr. and Mrs. Smith, käkade tårta chips och popcorn. En himla mysig och trevlig avslutning på födelsedagen!

Fick en jättefin blombukett av mamma och pappa innehållande mina favoritblommor - liljekonvaljer. Fick även pengar vilket kommer väl till pass nu när ja precis flyttat. Av älsklingen har jag fått veta att min present är middag och bio någon dag :) Mysigt värre!

Eftersom min cykel inte ville platsa på Martins cykelställ fick ja ställa cykeln utanför jobbet igår och följdaktligen sov jag hemma hos honom, eftersom de skulle ta lite tid för mig att gå till jobbet imorse. Ingen större lust att gå upp än tidigare än jag fick göra ändå..

Snart dags

Publicerat: 2009-06-03 | 18:01:34 i Djur
Nu är det inte många dagar kvar tills jag hämtar hem min lilla kronprins Caesar. Bara 2½ dagar kvar nu ungefär.. Weei! Längtar verkligen!




Nya lägenheten

Publicerat: 2009-06-02 | 11:32:37 i Hem & Stil

Nu har jag äntligen fått tillgång till min nya lägenhet! Det slutade med att områdesvärden fick komma dit och byta ut hela låset, eftersom hon som bodde där före mig inte behagade lämna in nycklarna.

Och som lägenhten såg ut! Den luktar rök, där är stora fläckar på väggarna i vardagsrummet, sprickor i kaklet i badrummet.. Överlag ser den rätt sliten ut.. Men ska i alla fall få nya tapeter och det tror jag kommer göra en hel del för att fräscha upp den!

Nu efter jobbet ska jag till Tunabyggens kontor och välja ut nya tapeter. Har jag tur kanske jag kan få lägenheten vidgjord redan i veckan (förmodligen inte, men man kan ju alltid hoppas). Ska ju hämta Caesar på lördag så inte så kul om de ska fixa lägenheten i nästa vecka till exempel. Sen kan jag ju inte sätta upp en massa grejor eftersom alla väggarna ska vara fria.

Har felanmält mitt Com Hem-uttag. Skyddskåpan är borta och det verkar vara en liten sladd som hängde löst. Förmodligen så funkar den säkert bra, men vill inte riskera att det är något som jag skulle åka på sen när jag väl flyttar från lägenheten. Ska passa på att fixa en brandvarnare också när jag är hos Tunabyggen. Finns ingen i lägenheten just nu.

Det är lite som behöver fixas, men det kommer bli kanon sen när det väl börjar bli lite ordning på allt.



RSS 2.0