Måndag

Publicerat: 2010-02-15 | 11:58:01 i Allmänt
Idag är det måndag (om det nu verkligen finns någon där ute som missat), och det KÄNNS verkligen! Trots att jag sovit 9 timmar inatt är jag jäkligt trött. Så trött så jag nästan missade att gå upp imorse. Farligt farligt. Som tur är har jag en kort arbetsdag idag. Måste hinna med lite pluggande idag eftersom jag kommer ha fullt upp i slutet av veckan.

Ska även försöka få en tid till att kolla på en lägenhet jag eventuellt är lite intresserader utav. Får väl se hur det blir med det.

Ska även till The Phone House och försöka få tillbaka min telefon. Lämnade in den där på service för sju veckor sedan, och då sa de att det skulle ta 2-6 veckor..

Träningsvärk har jag fått också. Men det är det lätt värt med tanke på vilken underbart trevlig helg jag har haft! I fredags var det Snöphlöde, med after ski-tema. Riktigt trevligt!

I lördags så svischade Ingrid och Henrik förbi Borlänge påväg hem från sin skidsemester. Så blev en liten lunch med dem. Alltid kul att träffa på bekanta ansikten från förr. Blir ju inte så ofta man ser dem numer, åker ju bara ner kanske två gånger per år.. Lite skillnad mot när man var liten och var hemma hos dem mer eller mindre varje dag. På kvällen kom Lasse över så kikade vi lite på OS.

Igår var det ju alla hjärtans dag. Och på vilket bättre sätt kan man spendera den dagen än tillsammans med den som man håller kär? Skulle egentligen firat Robert igår, men det blev inställt. Så istället gick vi på tur (heter de verkligen så?) vid Gyllberget. På kvällen bjöd Martin ut mig på Coco Thai. Riktigt gott och man blev riktigt mätt.








Shopping

Publicerat: 2010-02-09 | 15:02:42 i Hem & Stil
Ur & Penn har utförsäljning. Givetvis kunde jag inte låta bli. Har fyndat fyndat! Nu finns det ingen ursäkt för mig att inte vara i tid.  Ska lägga upp bilder senare. Hinner nog inte idag. Ejfter jobbet ska jag handla lite till ikväll, sola sen hem och ordna innan älsklingen kommer :) Ska försöka hinna med att handla nu när jag har rast. Får hoppas de inte e nån kö..



Wohoo!

Publicerat: 2010-02-03 | 13:35:18 i Allmänt
Wohoo! Klarade makron! Har fortfarnade omtenta i linjären. Men känns så himla skönt att veta att makron är avklarad! Nu är jag ett steg närmare att kunna plugga på heltid. Ooh! Ooh! Trippar på små moln just nu.



When it's good it's good





Längdskidor sökes!

Publicerat: 2010-02-03 | 08:56:26 i Idrott & Hälsa
Jag och Martin har varit i Mellsta två gånger nu och åkt längdskidor. Verkligen askul! Och jobbigt! Efter första gången vi åkte så hade jag sån sjujäkla träningsvärk i låren att jag knappt kunde gå. Lät som en gammal gnällig tant på 700 år. Andra gången va de inte så farligt åt benen, då fick ja träningsvärk i överarmarna istället. För att inte tala om hur dålig min kondis blivit sen jag slutade med fotbollen! Jisses anamma!


Har fått låna Martins mammas utrustning de här gångerna jag åkt. Letar med ljus och lykta efter ett par egna längdskidor, begagnade såklart. Finner ingen mening med att springa iväg o köpa splitt ny utrustning när jag knappt vet hur jag ska använda de..



Jag är en dam på span...





Ingen rast och ingen ro

Publicerat: 2010-02-03 | 08:48:50 i Allmänt
De här e en sån dag då jag egentligen bara hade velat stanna kvar i sängen. Har sovit dåligt. Konstiga drömmar o en plogmaskin (?) väcker mig flera gånger. Tänker inte ens försöka ge mig in på att förklara mina drömmar. De är så invecklade och konstiga, så enda sättet att någon skulle kunna begripa dem, är ifall man själv drömt precis samma dröm.

Ska nog gå tillbaka till sängen. Ligga o dra mig lite. Har egentligen inte tid till de, har egentligen inte tid till något. Med 75% studier och vissa veckor nästan 100% jobb så är det svårt att få tiden att räcka till. Idag jobbar jag "bara" fyra timmar. Måste säga att jag verkligen har användning för den här förmiddagen.

Nej, nu ska jag, Caesar och organisationsteorin gå till sängs en stund igen. Tänker utnyttja den här morgonen som jag finner bäst. Resten av dagen får jag vara effektiv.



Ingen rast och ingen ro




Mycket på gång

Publicerat: 2010-02-02 | 14:30:17 i Allmänt
Ännu en dag på jobbet. Sitter och försöker samla ihop tankarna, energin, till eftermiddagen. Känns som att jag har så mycket att göra just att jag inte vet vart jag ska börja. Dagarna flyter liksom ihop. Jag lever med min kalender mer eller mindre fastklistrad i handen. Utan den känner jag mig naken och vilsen. Enda sättet för mig att hålla isär dagarna är att kolla i kalendern.

Har inte den tiden till mina vänner som jag önskade att jag hade. Är man vän med mig så får man inte förvänta sig alltför mycket från mig just nu, då finns det risk att ni blir besvikna. Det enda jag egentligen har tid till just nu är jobb och plugg. Knappt de heller förresten.




RSS 2.0