Lördag

Publicerat: 2010-09-25 | 11:07:56 i Allmänt
Det är mycket som händer just nu. Mamma och pappa är på Kreta och semestrar. På måndag åker Martins mamma och pappa till Cypern. Ett himla farande på våra föräldrar måste jag säga, men jag unnar dem det!

Jag och Martin ska åka till Lima idag. Vi ska till Håkans sommarstuga. Wihoo!

Söta Isabelle går och gifter sig idag! Inte var dag en flicka gör det. Jag önskar henne och Per all lycka i framtiden! Jag vet att de kommer få en alldeles underbar och minnesvärd dag idag! Jag är så glad för deras skull!




Helgen

Publicerat: 2010-09-22 | 22:37:19 i Allmänt
Sitter här en onsdagskväll på jobbet och filurar lite. Jag vet, det är inte vanligt för mig att jobba vid den här tiden, men vi har extra öppet. Och pengar är ju alltid bra att ha eller hur?

Var i Stockholm i helgen. Var N0llegasque på KTH. Det var ganska kul. Gasquen var bra mycket roligare än förra årets. Sen kom hela kalaset av sig lite. Jag hittade inte riktigt tillbaka till feststämningen igen. Tyvärr. Liksom förra året stannade vi kvar över helgen och bodde hemma hos Christoffer. Den här gången var även Lasse kvar med oss. Kul kul! Jag ville gå på Grönan, sista helgen de hade öppet. Men vädergudarna ville inte som mig och Martin. Eftersom det regnade så mycket så åkte vi till Tekniska museet istället. Det var väl intressant det också, men hade nog bra mycket hellre tagit en tur i Insane med älsklingen.

Jag höll även på att springa rakt in i Gudrun Schyman. Såg henne inte. Försökte mest hålla jämna steg med de andra. Jaja, det gäller att försöka få röster ända in i sista minut! På kvällen var vi ute och käkade Kina-Thai i krokarna av Stoffes lägenhet i Huddinge. Gott! Allra bäst tyckte jag om förrätten. Det var en kycklingsoppa med kokosmjölk, champinjoner, chili, galanga och koriander. Mums! Hittade just på receptet på Tasteline. Ska lätt prova göra detta hemma någon gång! Måste bara hitta en galangarot, hm...

Annars så har jag fullt upp i skolan. Just nu läser jag Företagsekonomi I (30hp), European Business (7.5 hp) och Matematik för Ekonomer (7,5 hp). Senare i höst kommer jag att läsa Engelska för högskolestudier: Textstudier (7,5 hp) så jag har lite att göra. Även om jag inte måste läsa hela kursen i Matematik för Ekonomer. Den första delen i den kursen ingår i Företagsekonomi I. Jag vet, det är lite rörigt. För att sammanfatta det hela väldigt enkelt: Jag har en hel del att göra!

Nej, nu får det allt räcka för den här gången. Börjar bli lite mycket text nu märker jag. Ska se om jag kan hitta någon bra bild senare på mig från N0llegasquen. Nattinatt!



Strödag

Publicerat: 2010-09-15 | 14:42:01 i Allmänt
Har en riktig strödag idag. Vaknade imorse av att jag blev omstoppad av en kostymnisse (Martin). Vaknade igen 1½ timme senare, grävmaskiner utanför lägenheten. Yippie! De håller på att gräva upp våran parkering för att göra den större, vilket behövs i och för sig. Frukost, plugga lite. Leta runt efter en frisyr till fredagen. Plugga lite till. Träna lite. Kolla lite på tv. Lite mer plugg. Lunch. Plugg. Tv. Träna lite till.

Nu ska jag ge mig in på att färga mitt hår. Huga! Hoppas på ett hyfsat bra resultat, dock inte helt säker på färgen. I vissa lägen önskar jag att jag var lite bättre på det här med hår. Hår, naglar och make-up. Men jag får väl skylla mig själv som aldrig orkat lära mig eller bry mig tillräckligt förut. Lever ju ändå ^^

Martin är iväg på studiebesök så jag är själv hemma med Caesar hela dagen. Funderar på att ut o gå en vända före färgningen. Ikväll hoppas jag på att få besök av Garfield, ska nämligen göra lasagne!

Nej, bort från bullret en stund - en promenad blir de!



N0llning och sittning

Publicerat: 2010-09-15 | 11:13:50 i Hem & Stil
Min n0llning är slut. I lördags blev jag etta (igen)! Bam bam bam
Martins n0llning pågår fortfarande. Nej, han är ingen n0lla, men han n0llar folk. Även om de strippade i lördags (rakade av sig skägget) så är deras n0llor fortfarande n0llor. På fredag blir de ettor, kanske. Det gäller ju givetvis enbart de av deras n0llor som följer med på N0llegasquen på KTH i Stockholm. De som inte följer med, kommer att förbli n0llor under hela sin studietid.

Nu till det viktiga. Vad ska man ha på sig på fredag? För självklart ska jag med på fredag! Inget party utan partypinglan!


Proffesorns bild från Introsittningen. Det är jag i svart klänning, med röda skor och med uppsatt hår.


Framsidan på min klänning. Svart-vita ränder med guldknappar.


Min håruppsättning.

Kan tillägga att det tog mig ungefär en timme att bli klar inför sittningen. Hair and make-up and all. Självklart kan jag inte vara sämre den här gången ;)



Ulltussen

Publicerat: 2010-09-10 | 11:09:26 i Allmänt

 

Det är min lilla söta ulltuss där till vänster. Visst är han bara för söt? Det är hans uppfödare som har tagit bilden.

 

 


N0llning

Publicerat: 2010-09-04 | 10:42:26 i Allmänt
N0llningen pågår för fullt. Och jag är förkyld. Trots det så försöker jag vara med så mycket som möjligt. Det är verkligen helkul! Enda som är lite tråkigt att det verkar vara många som inte inser detta.

Ikväll är det personalfest. Eftersom jag sitter i festkommitén så ska vi iväg redan på dagen och fixa i ordning allt som behöver göras. Vet inte om det gör att jag har lite bättre förståelse för våra maasar. Skäms nästan när jag kommer dit och ser hur lite folk det är som dykt upp. Självklart är det frivilligt. Men att upprepade gånger inte dyka upp ger mig tre intryck.

1. Med tanke på hur mycket maasarna tid och energi de lägger ner på n0llningen så är det nästintill en skymf mot dem att inte visa sin uppskattning.

2. Vi n0llor som är med och gör allting, försöker få det så bra som möjligt och så att alla ska få kul. Så dyker det upp för få. Det känns som att vi anstränger oss i onödan.

3. De vill inte lära känna oss. De har sina få vänner eller sitter hellre hemma framför tv:n eller datorn istället för att umgås och träffa nytt folk. Vi kommer ändå att vara en del inom B.E.S.T. och kommer ha sittningar och övrigt kul tillsammans. Kul om alla är främlingar då.

Nåja, nog tjatat om det. Det är de som missar allt det roliga. Jag har hittills inte ångrat mig en enda dag som jag varit med, trots att jag är väldigt förkyld. Sitter här lite smått bakis idag. Dags att göra sig klar för att åka iväg och fixa inför personalfesten. Tempo Anna!



RSS 2.0