Kinesiskt ordspråk

Publicerat: 2014-09-16 | 10:29:18 i Allmänt
Den som är rädd för förändring är också rädd för livet




Sjukstuga

Publicerat: 2014-09-12 | 15:32:51 i Allmänt
Fredag eftermiddag och ligger helt utslagen i sängen. Fick gå hem tidigare från jobbet i tisdags och har legat sedan dess... Inte nå vidare kul direkt!

Tröstar mig med lite hemmagjord jordgubbsmilkshake. Superenkelt och gott! Bara att slänga i jordgubbar, glass, mjölk och lite socker och mixa ihop allting.

Kollandsvik

Publicerat: 2014-09-08 | 18:07:58 i Allmänt
Just ja, höll ju nästan på att glömma! Jag håller på att hjälpa mamma att starta upp en enklare blogg för deras lilla förening där de bor. Så att hon kan posta när det är städdagar osv.
 
kollandsvik.blogg.se
 
 
Kanske inte den finaste, men hon ville ha den enkel och då får hon den enkel! Kommer de igång mer med bloggen kanske jag designar om den åt henne. Men just nu har jag inte riktigt tid/energi till det hela.
 
 

Jag vet!

Publicerat: 2014-09-08 | 18:04:49 i Allmänt
Det är skitlänge sedan jag gjorde en uppdatering! Nästan precis en månad sedan faktiskt.

Som omväxling så går saker och ting i ett i mitt liv. Men nu hoppas jag att det ska lugna ner sig lite! JAG HAR NÄMLIGEN ÄNTLIGEN TAGIT KÖRKORT!

Har haft ganska mycket fokus på det den senaste månaden. Då blir det inte mycket tid över...

Jag har haft 2 mål med 2014. Det ena att jag skulle hitta ett fast jobb (eller åtminstone få ett jobb som sträckte sig över en längre period) och att jag skulle ta körkort. Har jobbat ca 5 månader nu på Skatteverket och stormtrivs! Snart övergår provanställningen i en tillsvidaretjänst. Mitt andra mål var att ta körkort - vilket jag gjorde i fredags! Tjohoo!

RSS 2.0