Dagens horoskop

Publicerat: 2009-07-08 | 14:24:43 i Allmänt

Tvillingarna 22/5-21/6

En utmärkt onsdag även om den blir lite seg i starten.
En välplanerad kväll ger romantik och njutning.



Även om de va jobbigt att gå upp imorse skulle jag nog inte vilja kalla dagen segstartad. Särskilt välplanerad blir inte kvällen även om den har alla förutsättningar för att bli mysig (ska träffa Martin). Vi har inte bestämt vad vi ska hitta på, var vi ska ses eller när vi ska ses.


Skåne

Publicerat: 2009-07-08 | 09:42:56 i Upplevelser

En av anledningarna till att jag inte haft så mycket tid till att skriva är jag har varit på en liten semester i min hemstad, Kristianstad, tillsammans med Caesar och min älskade Martin. Vi var inte nere så länge och hälsade på, vi kom den 2 juli och åkte igen den 7 juli.

Vi tog tåget kl 12 från Borlänge station med siktet inställt på grillning med min släkt senare på kvällen eftersom mamma fyllde år den dagen (Grattis mamsen!) . Men det gick inte riktigt som vi tänkt. Det kändes som att det var det ena problemet efter det andra. Det var signalfel, en bro över Göta Kanal som var sönder så vi var tvugna att åka buss en bit och missade avgångar följt av ännu mer signalfel. Till slut kom vi fram till Kristianstad, 3 timmar försent.

Som jag redan nämnt så fyllde mamma år den dagen. Mammas födelsedag har nästan vartenda år firats med grillning tillsammans med släkten. I år skulle vi vara i mamma o pappas nyinköpta sommarstuga som ligger i Kollandsvik. Avgången vi hade valt att åka med skulle vara framme ca 18.40, vilket hade gett oss gott om tid att umgås med släkten. Men istället kom vi fram 21.40, så flera av gästerna hade redan hunnit åka därifrån när vi väl kommit upp till stugan, och resterande gäster var på väg att åka.

Ska lägga upp lite bilder och berätta lite mer senare.


 


Uppdatering

Publicerat: 2009-07-08 | 09:02:30 i Allmänt
Nu är det länge sen jag uppdaterade min blogg. Har saknat både ork och tid för att uppdatera. Men nu sitter jag här igen efter lite välbehövlig vila.


RSS 2.0