Uppdatering

Publicerat: 2011-05-31 | 06:41:31 i Allmänt
Har surfat bort en halvtimme av frukosten. Hmm. Kanske inte så smart. Men har fortfarande väldigt gott om tid så förstår väl riktigt inte själv varför jag valde en så tidig tid. Nåja, eftersom man är uppe kan man lika gärna se till att använda tiden till någonting. Uppdatera bloggen till exempel. Känner att jag inte riktigt hinner med det.
Martin var på studiebesök igår på Sandvik där de blev bjudna på 3-rätters. Har ingen aning om när han kom hem. Det var liv i luckan av Caesar, men somnade väl till slut vid halv elva eller någonting. Hade väl inte världens roligaste kväll efter jobbet, men börjar förstå lite bättre hur det är att ha ett riktigt heltidsjobb.. Först jobba hela dagen, sen hem o laga mat, äta, diska, anmäla sig till tjejvasan, vika tvätt o sen är klockan strax över tio och det är dags för sängen så du orkar upp dagen efter..
På torsdag är det Kristi Himmelfärds, vilket innebär röd dag, vilket i sin tur innebär en dag ledigt från jobbet. Tänkte försöka passa på o baka inför helgens kalas. Sen på fredag är det vanlig jobbdag igen. Nej, nu är det verkligen dags att se till o göra sig färdig för att inbringa dagens inkomst. Vet jag sagt det innan, men säger det igen: Gud vad glad jag är över mitt sommarjobb!

Tjejasan

Publicerat: 2011-05-30 | 18:55:19 i Idrott & Hälsa
Anmäld o klar till Tjejvasan 2012. Detta året är ÅRET!

Askhelvete

Publicerat: 2011-05-25 | 16:35:48 i Allmänt
Helvetes jävla askhelvete!!!!!!!
Askan har nått in över ryssland tydligen = dagens flyg från peking-stockholm är inställt. Vad tror ni sannolikheten e för att det kommer va inställt även imorgon?

Klockmani

Publicerat: 2011-05-21 | 11:04:33 i Hem & Stil
Har fått lite dille på klockor tror jag. Var o köpte 2 nya igår. Dock e den ena lite för stor så lär tillbaka dit o be dem korta av länken lite. Klockan har blivit en accessoar, mer än bara en klocka. Det är lika lätt att byta klocka som att byta örhängen. Man kan lätt göra det roligt genom att bryta av med en klocka i en annan färg än resten av klädseln. Istället för att springa o köpa ny klänning i ett kan du matcha den gamla svarta med en färgglad klocka. Matcha sedan klockan med skorna och vips så får din gamla klänning en helt ny lyster. Me like.
En sån här fast i svart bär jag på min handled just nu. Det som e lila på bilden är rött på min. Superfin!
Den här måste jag tillbaka med och korta länken. Tycker det är en skithäftig färg. Somrig och fin!

Saknad

Publicerat: 2011-05-21 | 10:47:40 i Allmänt
Blev så otroligt paff igår! Satt och luncha med en kille som satt på faktureringen. Plötsligt ringer telefonen o de e ett nummer jag inte känner igen. Linjen e lite dålig, men tycker de låter som att nån frågar

E de Martin? Nej, det e Anna
E de Martin? Nej, det e ANNA

Men det var ju ingen som frågade efter Martin, det VAR ju Martin! Han hade lånat en telefon o ringde hem för o säga hej ♥ Tog en liten stund för mig o förstå, men blev så glad att jag blev alldeles tårögd.
Saknar honom något otroligt just nu! Även om veckan har gått fort, tack vare jobbet, känner jag mig lite tom inombords när jag går o lägger mig o jag sover oroligt. Det är nånting som saknas. Något eller någon.

Första dagen på jobbet

Publicerat: 2011-05-16 | 21:05:10 i Allmänt
Första dagen på SSAB idag. Introduktion kl8 och strax innan lunch så har jag varit ute på ekonomiavdelningen där jag ska spendera sommaren. Måste säga att det är otroligt härliga arbetskamrater! Stormtrivs där redan!
En annan trevlig sak som hänt idag är att jag har fått mail från Martin ♥ Det kändes lite mindre ensamt när jag öppnade inkorgen och såg att han hade skrivit. Imorgon skall jag över till hans mamma o pappa och visa lite bilder som han skickade.
För övrigt så har jag varit på Maasmöte idag, dock bestämdes det inte så mycket. Vi delade upp lite ansvarsområden bara. Annars blir det en lugn kväll. Har vatt så mycket nytt idag så skulle nog inte orka med något annat känner jag. Ska ta en dusch och lägga mig tidigt.
Imorrn har jag det stora förtroendet att jag får vara helt själv på min del inom ekonomiavdelningen hela förmiddagen! Övriga ska på konferens så jag blir kvar och arkiverar.

Klaga inte på hur jag blivit

Publicerat: 2011-05-15 | 16:58:41 i Allmänt
Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder å lekte med sin "apa" och Snövit levde ihop med 7 män den slampan. Pippi jagades av soc och Emil söp sig full i unga år. Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit!
En liten grej som vandrat runt på facebook förra året. Snubblade över den nu av en ren tillfällighet..

SSAB

Publicerat: 2011-05-15 | 12:12:11 i Allmänt
Imorrn är min första dag på SSAB. Yikes! Ska bli spännande och kul! Men lite nervigt sådär första gången man går dit känns de som. Nåja, så länge jag inte sätter fyr på hela stället så ska det nog gå bra ^^

Min tatuering

Publicerat: 2011-05-14 | 20:49:32 i Allmänt
Här kommer då den efterfrågade bilden på min tatuering.. Måste säga att jag är ruggigt nöjd med den! Folk kan säga vad de vill om min tatuering, om motivet eller att jag har en överhuvudtaget - det bryr jag mig inte om. Jag gillar den och jag trivs med den, det är det viktigaste för mig!


Tat.

Publicerat: 2011-05-14 | 15:06:02 i Allmänt
Har utlovat en bild på min tatuering, men får nog återkomma senare när kortläsaren bestämmer sig för att fungera..

Airplanes

Publicerat: 2011-05-14 | 15:01:22 i Allmänt
Airplanes snurrar i min skalle. I stunder som denna kryper sig ensamheten tätt inpå. Caesar ligger på sitt träd och sover, ser ut lite som en porslinsfigur. Det är som om klockan har stannat och tiden med den.
Jag är ändå otroligt glad över att veta vem jag är och var jag står i livet, att veta var min plats på jorden är. Vissa anser att en människa är stark när hon kan lyfta många kilo. Vissa anser att en människa är stark när hon haft en jobbig barndom. Vissa anser att en människa är stark om hon har mycket folk runt omkring sig. Jag anser att en människa är stark när hon klarar av att ta sig igenom livet på egna ben, men ändå vågar låta någon nära sig.

Jag kan inte lyfta kilotals med skrot, jag har inte haft någon jobbig barndom. Jag kan ha mycket folk omkring mig, men fortfarande känna mig ensam. Däremot vet jag att jag kan ta mig igenom nästan vad som helst, och att jag har underbara människor närmast mitt hjärta. Ni kanske inte är så många, men ni ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

Skåne

Publicerat: 2011-05-09 | 09:23:28 i Upplevelser

Lite soft balkonghäng hos Salt & Peppar i solskenet igår. Lägg till chokladsockerkaka. Underbart! Så otroligt härligt att man har några goa vänner kvar här nere ♥

En tur till Ängelholm efter det. Men ingen pizza som jag väntat mig. Istället hade bror min fixat hemmagjorda grillade hamburgare med klyftpotatis. Otroligt gott! Utan tvekan den godaste hamburgaren jag ätit! Maffig dessutom då de var ganska...biffiga.
 
Ska väl in och borsta tänderna nu. Sen blir det långpromenad med mamma och Molle. Han måste ju få sin motion det lilla livet. Sen ska vi in till stan och tatuera oss jag och mamma. I eftermiddag/kväll ska vi upp till stugan igen.


Skåne

Publicerat: 2011-05-08 | 11:33:32 i Upplevelser
En mysig tid i stugan fick ett abrupt slut när vi va tvugna att bege oss in till stan igen, mamma skulle jobba kväll. Grillad flintastek, grillade champinjoner, potatisklyftor och bearnaisesås - kan det bli bättre? Toppa det med stuvade makaroner och mammas köttbullar till lunch! I'm in heaven!

Hälsade på hos farmor igår eftermiddags. Överraskade henne verkligen! Pappa sa aldrig att jag var nere när han ringde för o se om hon va hemma. Hihi! Hon blev väldigt glad och som sagt väldigt överraskad. Även om hon var förkyld och varit sängliggandes några dagar så verkade hon ändå väldigt pigg! Superkul att se! Ganska olikt från juldagen när vi var i stugan och grillade korv.

En lugn kväll med pappa framför tv:n. Hockey! Har även hjälpt dem redigera en bild och göra ett förslag på ett inbjudningskort de ville ha. Får väl se vad de tycker. Pappa verka gilla de iaf..

Molle har haft ett anfall inatt :( Ett ganska stort lät det som på pappa.. Min stackars lilla vovve! I övrigt så har jag färgat håret igen. Go big go red. Väntar på att Sandra ska vakna och höra av sig. Blir fika på deras balkong. Yeey! Ikväll blir det pizza i Ängelholm med Ola och Helena.

Lugn och ro

Publicerat: 2011-05-06 | 13:46:36 i Upplevelser
Har en lugn stund för mig själv i lägenheten innan mamma o pappa kommer hem. Gäller att passa på och njuta innan det blir full rulle för hela slanten. Kanske passa på och plugga lite.

I eftermiddag/kväll ska vi upp till stugan! Grilla lite och ha det bra. Det är så otroligt rogivande däruppe! Hoppas bara mamma kan slappna av lite och ta det lugnt.. Flintastek ikväll för övrigt, mums!


Tuff tuff tåget går...

Publicerat: 2011-05-05 | 10:13:46 i Allmänt
I eftermiddag sätter jag mig på tåget och åker ner till skåne. Det ska bli jättekul att se mamma o pappa o Molle igen! Men kommer sakna Martin nåt så förfärligt! Kommer tillbaka igen på onsdag och dagen efter åker han till Kina i två veckor på studieresa. Med andra ord kommer vi knappt se varandra på tre hela veckor! Så länge har jag aldrig varit utan honom sen vi blev tillsammans....
Miss you honey

RSS 2.0