Uppdatering

Publicerat: 2013-11-26 | 10:04:35 i Allmänt
Det blir inte så mycket inlägg från mig just nu.. Har fullt upp med jobbsökande. 

I torsdags kom vi hem från London.  En underbar resa! 
Någon dag snart ska jag försöka ta mig i kragen och lägga upp lite bilder från våra resor.. Har fortfarande inte lagt upp några bilder från våra tidigare resor i år heller, så har en del att ta tag i om man säger så.

Ska snart åka till Leksand. Ikväll spelar dessutom LIF mot Modo, en match vi tänkt se hemma i soffan. Nu måste jag göra mig i ordning så att jag inte missar bussen. 

Testpiloter för Gourmet A la Carte

Publicerat: 2013-11-15 | 17:12:28 i Allmänt
Jag och Caesar har varit med i en pilotgrupp där vi skulle testa Gourmet A la Carte. Uppdraget var att han skulle få provsmaka och att vi skulle ta en rolig bild på honom vid det tillfället. 
 
Kan helt enkelt inte låta bli att dela med mig av bilden som vi tog. 
 
 
Vår lilla kronprins blev alldeles till sig när förpackningen med provexemplaret kom fram. Det är sällan han anstränger sig såhär hårt för att få vad han vill ha kan jag säga.
 

Oh Happy Day

Publicerat: 2013-11-13 | 12:16:28 i Allmänt
Flyger runt på små moln just nu.. Är så glad!

Skåne

Publicerat: 2013-11-01 | 07:48:00 i Allmänt

Jaha, igår var min sista dag på SSAB. Kändes lite sådär. Kommer ju sakna alla mina kära kollegor!

Mest av allt känns det konstigt att nu när klockan slog sju och jag vaknade så ska jag inte stiga upp och göra mig klar för att gå till jobbet. Till viss del känns det kanske som en helg, så känslan kommer väl bara att öka ju mer dagarna går....

Idag ska vi ta bilen ner till mamma och pappa. Det ska bli så skönt att komma ner en sväng och få lite miljöombyte. Få busa lite med hunden och hälsa på farmor.

Ska väl sätta igång med frukosten och sen väcka Martin. Vi har en lång resa framför oss. Kommer nog kännas ännu längre för Martin för vi ska inom IKEA och köpa mina glas också. De ska tydligen utgå så lär skynda mig innan de är slut.

 

SKIR Champagneglas IKEA Glaset är munblåst av en skicklig hantverkare och har en handgjord dekor, vilket gör varje glas unikt.

Skir glas, IKEA.


RSS 2.0