Äntligen hemma!

Publicerat: 2013-03-24 | 10:22:26 i Allmänt
Martin har äntligen kommit hem igen från sin skidsemester! Har saknat honom och det är inte bara när det gäller allt det praktiska eftersom jag fått ta hand om allting i lägenheten själv den här veckan, utan framförallt har jag saknat hans sällskap. Det finns ingen som kan få mig att skratta som han.
 
Liksom de flesta andra så har jag i veckan deklarerat, och kommer få betydligt mer tillbaka på skatten än vad jag räknat med. Pengarna kommer, som vanligt, att komma väl till pass. Tar ju förhoppningsvis examen nu till sommaren så kan behöva en liten extra buffert. Givetvis kommer en del av pengarna att brännas, åker ju till Kina och då lär det gå åt en del, så skattepengarna får väl fylla igen hålen efter det.
 
Sen behöver Caesars katträd förnyas lite. Ska köpa en ersättningspelare till honom då han har klöst sönder sin favoritpelare. Nu ska jag gå och väcka Martin. Vi ska på kalas idag!

Nya nagellack

Publicerat: 2013-03-19 | 15:55:10 i Allmänt

Längtar efter våren nu, kanske lite extra mycket idag när jag unnade mig några nya nagellack i vårliga färger


As time flies by

Publicerat: 2013-03-19 | 15:28:23 i Allmänt

Det känns som att tiden rullar på rätt fort, trots att Martin är borta. Har varit i skolan idag. Både imorgon och i övermorgon väntar jobb.

På fredag spelar JLT på Liljan och på lördag kommer äntligen Martin hem igen! Har gjort vid mina naglar idag. Blev väl inte världens bästa, men med tanke på hur ofta jag gör sånt så är jag nöjd ändå.


Gräsänka

Publicerat: 2013-03-18 | 10:12:49 i Allmänt
Är gräsänka denna vecka. Martin är iväg på skidsemester så ända fram tills på lördag har jag och Caesar lägenheten för oss själva. Än så länge har det mest inneburit tidiga morgnar och ett kluvet samvete, då jag egentligen tänkt spendera hela helgen med att skriva på C-uppsatsen. Nu är det måndag och jag har inte skrivit ett enda ord på uppsatsen på hela helgen. Grattis Anna! Nu lär du jobba på.
 
Istället har jag passat på att vika tvätt, ta en provtur med cykeln och se till så att den är någorlunda körduglig, promenera i solskenet, diska i all oändlighet (känns det som), och gå igenom planerna för vår resa till Peking i maj. Behöver jag tala om hur mycket jag längtar dit?
 
Nu är måndagen i alla fall här och jag är dödstrött. Caesar väcker mig tidigt på morgnarna. Nu ligger den skiten på sitt katträd och sover. Lite orättvist då jag inte fick sova för honom. 
 
Maj månad närmar sig med stormsteg, och jag känner mig inte riktigt redo än. Kanske dags för mig att sluta skriva på det här blogginlägget och sätta igång.

Min lille bebis

Publicerat: 2013-03-06 | 15:35:59 i Djur

Min lille bebis fyller fyra år idag. Tänk vad tiden går fort! Känns som att det nästan var igår vi var och hämtade hem min lille krabat.


Jag älskar dig

Publicerat: 2013-03-02 | 09:23:43 i Allmänt
För att du får mig att le
För att du får mig att skratta
För att du går ut med soporna
För att du alltid tar den tyngsta matkassen
För att du har stora bitar lök i maten som jag lätt kan pilla bort
För att du tar med mig på dina äventyr
För att du inte försöker förändra mig
För att du är så bra på att kramas
För att du tänker som jag
För att du aldrig ger upp
För att du älskar livet
För att du bryr dig
 
 
 
Det är bara några av anledningarna till att jag älskar dig ♥

RSS 2.0