Besök

Publicerat: 2009-02-27 | 18:21:17 i Allmänt
I helgen ska jag få besök av en gammal god vän:)

Ny vinstera för LIF?

Publicerat: 2009-02-26 | 09:32:06 i Idrott & Hälsa
Leksand fick en sjudundrande start på säsongen. Flera gånger vann de med tvåsiffrigt på tavlan. Sedan hände något. Leksand gick från att vinna - till att förlora. Det var inga lag som låg högt i listan heller som de förlorade mot, utan lag som de i alla fall på pappret borde ha vunnit över.

Det har länge funnits diskussioner bland mina vänner och jag, om huruvida mycket av skulden borde läggas på Rick Jackman. Jag vet hur det låter, att lägga skulden för ett helt lags förlust på en enda spelare. Men enligt min uppfattning så verkar det som att Rick Jackman haft ett dåligt inflytande på laget.



Rick Jackman


Hur som helst så fick Jackman sparken. Skulle ljuga om jag sa att jag inte blev glad. De matcher jag sett Leksand spela (vilket har blivit några stycken), har Jackman inte gjort någon som helst nytta. Vid ett flertal tillfällen då Leksand fick baklänges mål så var det en bidragande orsak att Jackman var inne på isen och slarvade.

Att Jackman fick sparken verkar ha gett Leksand den nytändning de såväl behöver, och det hade inte kunnat komma vid ett lämpligare tillfälle. Med en 5-1 vinst mot Almtuna igår, och serieavslutning mot Malmö på fredag är jag, som så många andra, hoppfull. Kvalserien står nämligen snart för dörren, och den här nytändningen kan vara det som får LIF att i år ta sin plats i elitserien.




Leksand i mitt hjärta




Uppsagd lägenhet

Publicerat: 2009-02-25 | 19:45:10 i Allmänt
Nu har Jonas varit här och vi har skrivit under båda två att vi vill säga upp lägenheten.. Eller vill och vill, jag vill ju egentligen inte. Tyvärr har jag inte så mycket att välja på. Nu har jag 3 månader på mig att ordna upp mitt liv - vilket i det här fallet att jag antingen måste se till så att jag får mer i inkomst på ett eller annat sätt (leta mer/nytt jobb) och skaffa mig en billig lägenhet.. Hade ögonen på en liten etta med kokskåp.. Men idag fanns den inte längre att söka hos Tunabyggen.. Antingen måste jag ordna detta, eller så måste jag flytta hem till min mamma och pappa.

Även om mamma och pappa betyder mycket för mig så har jag ingen som helst lust att flytta hem till dem. Ser man på saken ur en ekonomisk synvinkel så vore det bättre att flytta hem till dem. Då kan jag nämligen plugga utan att behöva ta studielån.





Efter allt som hänt de senaste två veckorna så vill jag inte flytta härifrån. Inte från den här lägenheten, eller från den här staden. Båda har kommit att bli mitt hem. Jag vet att mitt hjärta kommer brista i ännu fler småbitar när vårt hem sakta upplöses.




Nu ska jag försöka lappa ihop mitt hjärta för ikväll..

Klyschor

Publicerat: 2009-02-25 | 11:22:21 i Allmänt
Klyschor är något som det finns gott om idag. Den ena är mer uttjatad än den andra. Här är några av de som jag fått höra flera gånger i mitt liv..


Kasta inte sten i glashus - Nehepp, bättre att kasta dart istället?


Vill man vara fin får man lida pin - Då låter jag hellre bli att vara fin så jag slipper lida..


Kärleken övervinner allt - Det tror jag först när jag ser det.


Älska mig som mest när jag förtjänar det som minst - Varför sätta en måttstock till hur mycket man älskar någon? Det borde räcka vid vetskapen att man älskar.


♥  There's plenty of fish in the sea - Vem fasen bryr sig om hur många det finns? De flesta blir nöjda och glada bara de får EN på kroken.


För att bli älskad måste du först älska dig själv - Jag dyrkar mig själv, så älska mig!


♥  Kärleken är blind - För den som inte kan se...för alla andra är den definitivt inte det.


♥  Det finns någon för alla - Innebär det att man måste sätta in en annons under försvunna personer för att hitta honom?


Mister man 1 står de 1000 på tur - Kön är öppen, välkomna att ta ert könummer och ställa er på tur!


Lär dig livets stora gåta, älska glömma och förlåta - Vad händer sen då?



Att ställa sig framför tåget

Publicerat: 2009-02-24 | 23:15:39 i Allmänt
Idag när jag satt på tåget för att åka hem till Borlänge hände något som skakade om mig. I Tranås, en station från Mjölby där jag skulle byta, inträffade något. Det plingade till som det låter när de ska ropa ut någonting. "Kan personalen kontakta föraren" fick vi höra samtidigt som tåget bromsade in kraftigt. Sedan plingade det till en gång, och då fick vi beskedet "Vi har kört på en människa så vi kommer stå stilla här i Tranås tills det kommer ny personal som byter av. Vi får inte fortsätta".

Blev alldeles stum vid tanken på att någon på något sätt hamnat framför ett tåg. Senare fick vi höra att personen ifråga hade ställt sig framför tåget, alltså har denne tagit livet av sig genom att ställa sig ivägen för ett tåg i hög fart. Min första tanke var "jag är glad att jag inte är föraren, den stackarn måste må uselt".. Sedan började jag fundera på hur personens anhöriga kommer må när de får höra.

För mig skulle det aldrig komma på frågan att jag skulle försöka ta mitt liv. Enligt mig så finns det alltid någonting att leva för och glädjas av. Jag tycker synd om de anhöriga till personen som tog sitt liv idag genom att stå stilla framför tåget, och jag tycker synd om föraren som körde tåget denna ödesdigra avgång.. Jag hade inte velat vara i deras ställe!

Goodbye my beloved BT

Publicerat: 2009-02-20 | 22:12:32 i Bröllop
Nu kanske ni undrar vad BT är för något. BT är ett forum, en plats för alla bröllopstokiga damer och herrar att samlas. Man diskuterar inte bara saker kring bröllop, utan allt mellan himmel och jord. I en tid när jag mådde allmänt dåligt, var BT min fristad och tillflyktsort. Där har jag träffat på många härliga själar och kan uppriktigt säga att jag kommer sakna er allihop! Ni är ett härligt gäng.

I förrgår var det dags för mig att säga adjö. Nedan har jag hämtat lite av den respons jag fått på detta. Håller av er alla på BT, men kan ju inte göra hur långa blogginlägg som helst




2185 I förrgår - ID: 3288404 Anmäl inlägget
Citera inlägget Svara på inlägget paradisfågel

Nu tackar jag och bockar för den tiden som har varit. Han har lämnat mig, men ville inte försvinna härifrån utan att säga att jag uppskattar den tiden som varit - har haft väldigt roligt här inne med er alla!

Önskar er alla ett stort lycka till med allt ni har på gång! Ni finns i mina tankar! Skulle det vara någonting så kan ni nå mig via msn, har redan skrivit min adress. Ni är underbara!

Bamsekramar Anna




2188 I förrgår - ID: 3288571 Anmäl inlägget
Citera inlägget Svara på inlägget Humlan66 Humlan66 Offline
Paradisfågel

nej men lilla hjärtat vad säger du ??

Åhh men du ,, kram



2192 I förrgår - ID: 3288629 Anmäl inlägget
Citera inlägget Svara på inlägget Fenixx Fenixx Offline
paradis>> ÅHHH näää!! du kommer bli väldigt saknad, snyft!!





2197 I förrgår - ID: 3288657 Anmäl inlägget
Citera inlägget Svara på inlägget haennish haennish Offline
paradis: skickar massa kramar till dej gumman! Du får gärna inboxa mig din msn. Vi kommer sakna dej! KRAM





2208 I förrgår - ID: 3288926 Anmäl inlägget
Citera inlägget Svara på inlägget pandis81 Offline
Men snälla älskade du...
först börjar jag gråta när jag läser att det definitivt är slut och att du ska lämna oss här. Och sen när du skriver att du har något åt mig då har du gått för långt..
Jag har skickat ett mail till dig där jag har skrivit av mig lite. Och med adressen självklart.

Men jag tycker inte att du behöver ge mig något.
MEN OJ VAD JAG KOMMER SAKNA DIG HÄR.

Du finns i mina tankar eller säkert hos många av oss här nu under våran fortsatta tid av planering. Du kommer vara saknad. men vi finns här om du behöver oss... ALLTID.



2209 I förrgår - ID: 3288932 Anmäl inlägget
Citera inlägget Svara på inlägget pandis81 Offline
Hej tjejer

Jag har inte orkat att läsa igenom allt efter helgen. Men jag är inne och läser så gott jag kan.
Nyheten om att paradis lämnar oss slog mig hårt. Är jätteledsen för det.



2231 Igår 11:27 - ID: 3290247 Anmäl inlägget
Citera inlägget Svara på inlägget  MissMijah Offline
 Men älskade Anna vännen! Vad ont det gör i hjärtat nu!

Jag finner inga ord, men jag tänker på dig så mycket! Jag kommer att sakna dig här inne. Men vi har varandra på Msn ju.

Finns här dag som natt om det är något! vad det än må vara! Glöm aldrig det!

Saknar dig! det finns inga ord som kan ta bort det onda. och jag vill inte komma emd några klyscher heller. Kan bara säga att jag vet hur du känner! Allt kommer att ordna sig förr eller senare, det ska du se!

pussar och kramar!



Önsker er alla all lycka i världen! Ni får gärna höra av er och berätta hur era planer fortlöper.. ♥ Tack för all vår tid tillsammans

Livets berg-och-dalbana

Publicerat: 2009-02-20 | 08:50:56 i Allmänt
Att förlora någon man älskar gör ont, riktigt ont. Ibland vill jag bara skrika rätt ut, ibland vill jag bara gråta tills hela världen blir suddig. Ibland blir jag arg, ibland ledsen.

Mitt liv känns som en berg-och-dalbana. Först går allting sakta uppför, och man börjar så smått bygga upp förväntningar. Sen går det fort neråt. Jag vet att det kommer fortsätta gå upp och ner, ända tills det är dags att tacka för sig och stiga av så att någon annan kan få åka. Men någon gång hade jag bara få velat stanna upp och ta en paus.

Tänka på annat

Publicerat: 2009-02-19 | 20:45:18 i Allmänt
För att få något annat att tänka på en stund åkte jag igår in till Ullis för att snacka lite. Det var riktigt skönt! Idag åkte jag och nyss nämnda ner till Malmö för att shoppa lite. Som allting annat så väcker det minnen för mig. Minnen från en tid som nu håller på att passera. Men för att återvända till det jag skulle skriva om så lyckades jag faktiskt hitta lite när jag shoppade idag! Dels så köpte jag en ny väska. Den jag har nu ser det ut som att den snart kommer gå sönder vid ena handtaget. En svart  som jag hittade på Gina Tricot. Riktigt nöjd med köpet! Sen köpte jag även ett nytt linne, ett snyggt grått med Rolling Stones på Vero Moda. Längtar efter att få bära det! Jag måste även erkänna att det var skönt att ha någon att prata med, och att få något annat att tänka på.

När allt kommer omkring..

Publicerat: 2009-02-19 | 20:37:34 i Allmänt
När allt kommer omkring, så bearbetar folk på olika sätt när det tar slut i ett förhållande. En del börjar vräka i sig mat, andra sprit och en del genom att hoppa i säng med första bästa kille. En del försöker att inte bearbeta alls utan stänger allting inne medans andra gör allt de kan för att sprida osanning och såra den andra så mycket som möjligt.

Jag är glad att vi båda är så pass mogna att vi kan bortse från det där. Att vi försöker göra det så smidigt och smärtfritt för varandra som det går. Att vi respekterar varandra och det vi haft så pass mycket att vi inte snackar skit.

Det är såhär jag alltid kommer att minnas dig, som en mysig snubbe, med hjärtat på det rätta stället och med ögon som kan smälta vilken isbit som helst. Med ett smittande leende och ett ännu mer smittande skratt kommer du ta hela världen med storm.





 ♥ Oavsett vad så kommer jag alltid att älska dig.

A trip down memory lane

Publicerat: 2009-02-18 | 10:55:24 i Allmänt
Jag sitter här och kan inte sluta tänka på dig. Vi har gått igenom så mycket tillsammans.

Jag minns fortfarande första gången du kom hel till mig för att hälsa på mig och min familj. Måndags kvällen efter vi båda tagit studenten åkte jag in till stationen för att möta dig. Jag hade stått i säkert två timmar och funderat på vad jag skulle ha på mig (vilket är väldigt ovanligt) - jag ville se snygg ut, men inte som att jag funderat  en massa på vad jag skulle ha på mig. Att sen se dig hoppa av tåget och komma gåendes mot mig.. Det första jag tänkte på var "Wow, är det verkligen min Jonas?". Jag var så stolt över att du ville vara vid min sida, det har jag alltid varit.


Här är en bild på oss två från den kvällen Anna & Tomas kom förbi.




Midsommar var ju bara ett par veckor efter att du åkt hem. Vi började prata om det på skoj - att jag skulle komma upp till dig. Men ju mer vi pratade om det, desto mer kändes det som en bra idé. Sagt och gjort, När midsommar kröp inpå satte jag mig på tåget och åkte upp och hälsade på dig och din familj för första gången. Jag hade inte lyckats sova så mycket på nattåget och var väldigt nervös över vad din familj skulle tycka om mig. Men samtidigt glad för att jag skulle få vara hos dig. Nästan det första vi gjorde när vi kom hem till dig var att gå och lägga oss - jag var helt dödstrött! Jag lyckades även somna i soffan när vi kollade på tv en stund senare på dagen. Det var mitt första och enda riktiga midsommarfirande. Den kvällen kommer jag aldrig att glömma. Du tappade upp ett varmt bad åt mig för att jag frös, tände levande ljus, regnet smattrade ute.


Vi tittar på midsommarstångs resningen i Gagnef.

The End

Publicerat: 2009-02-18 | 10:43:43 i Allmänt
Jahapp, då var det officiellt - där är fenito, slut, caputt. Tanken på att jag har förlorat dig gör ont i mig, men vetskapen om det är än värre. Det känns så overkligt, som om det är en hemsk mardröm det inte går att vakna upp ur. Men det går inte att vakna - jag är nämligen redan vaken.

Jag kommer sakna att få vakna upp vid din sida, att få se dig djupt i ögonen och kunna tala om hur mycket jag älskar dig. Jag kommer sakna alla härliga stunder vi haft, och alla härliga stunder vi hade kunnat få. Jag kommer sakna mjukheten av dina läppar mot mina, jag kommer sakna styrkan i dina kramar. Jag kommer sakna när vi myser och du pillar med mitt hår. Jag kommer sakna när vi busar och härjar. Jag kommer sakna allt med dig.

Även om det gör ont så vet jag att jag trots allt kommer jag aldrig helt att mista dig. Jag Jag kommer alltid att bära med dig och våra minnen på en särskild plats i mitt hjärta. Ingen kommer någonsin kunna ta den platsen ifrån dig. För mig är du oersättlig.

Jag antar att Björn Afzelius låt stämmer rätt bra in /.../ allting kan gå i tu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar /.../ för just nu känns det som att mitt hjärta gått i just tusen bitar.

Mitt hjärta har brustit, men jag vet att det någon gång kommer bli helt igen. Jag hoppas bara att vår vänskap kommer överleva mitt hjärtas läketid.


♥ I tid och evighet ♥

Stängning

Publicerat: 2009-02-18 | 10:43:03 i Bröllop
Bröllopsverkstaden är nu stängd.

Alla ♥ dag

Publicerat: 2009-02-16 | 11:57:52 i Allmänt

I lördags var Alla ♥ dag, och vad bättre än att spendera dagen med personen man älskar? Jag och min älskade sambo Jonas, åt en trevlig middag på La Cantina, en italiensk restaurang. För att sedan avsluta med hockeykväll hemma i soffan med chips och mys. I mina ögon en helt underbar kväll, som endast hade kunnats toppa om Leksand hade lyckats vinna. Men man kan inte få allt.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Tack älskling för en underbar kväll! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Plättbacken

Publicerat: 2009-02-15 | 16:27:24 i Idrott & Hälsa
Igår var jag och Martin i Plättbacken och harvade med var sin snowboard. Som vanligt så känns det först lite ostadigt när jag ställer mig på min älskade Head. Fick inte riktigt till mina tåskär den här gången, men skam den som ger sig! Förr eller senare kommer jag spika det. Jag lyckades i alla fall rätt bra i liften så är ju framåt på ett ställe.

Blev riktigt imponerad av Martin. Det var hans andra gång på en bräda, men jag var inte på den nivån min andra gång. Nu utmanar jag Daniel, Johan och Cissi till att försöka ställa sig på en snowboard!

IKEA

Publicerat: 2009-02-15 | 09:06:32 i Allmänt
Som jag redan skrivit om i ett tidigare inlägg så var jag hos Cissi från onsdag till torsdag denna veckan. I onsdags var vi på IKEA. Jag tyckte inte att jag handlade så mycket men lyckades ändå skrapa ihop till en sådan där stor blå kasse.


Beige/Brun Kilan överkast.



Blå Polarvide pläd.



Ideal ljusfat.



Röd Charm pizzaskärare.



Koncis tång.



Mixa köksredskap i 3-pack.



Saxån handduk och badhandduk.



Spontan magnet i 8-pack.



Tindra doftande värmeljus med vinbärsdoft.


RSS 2.0