Semester

Publicerat: 2012-08-26 | 09:00:00 i Upplevelser
Martin och Niklas har bokat resa nu. På torsdag åker de till Kreta. Får väl erkänna att jag är lite smått avis, även om jag är glad för deras skull att de kommer iväg och verkligen unnar dem det.

Tanken var att jag och Martin ska åka iväg i september/oktober, men tidigare i veckan ändrades mitt schema så nu känns det omöjligt. Mitt enda hopp om att kunna få lite semester är om vi kan åka iväg i november eller december. Vi brukar ju ja lektionsfritt mellan jul och nyår, men känns som att då vill man ju umgås med släkt och vänner.

Nu är ju detta förhoppningsvis mitt sista år innan examen,så vem vet, man kanske får en väldigt lång semester efter det.... Är ju ingenting man hoppas på såklart.

Fram tills man får ett riktigt jobb så får jag väl nöja mig med en weekend här och där.. Har ju några städer som jag skulle vilja beta av. London, Rom, Venedig, Oslo, Aten, Milano, Amsterdam, Edinburgh, Glasgow, Dublin osv. Skulle även vilja återse Paris någon gång.

För att återgå till Martin och Niklas som det här inlägget skulle handla om, så hoppas jag för deras skull att de hamnar på något ställe där det finns lite uteliv. Har lite svårt att tänka mig att dessa två grabbar är så intresserade av att sitta och titta på solnedgången ihop eller äta romantiska middagar på tu man hand bara de två...

One done....and one to go

Publicerat: 2012-08-16 | 21:16:05 i Allmänt
De senaste två inläggen har jag postad från min Ipad. Tyvärr så verkar inte bilderna jag lagt upp fungerat.

Har skrivit den första av två omtentor. Det kommer säkert tillbaka för att bita mig i arslet, men skrivningen kändes ganska bra! Det vore ju inte första gången jag tyckte det kändes bra och jag sedan inte klarat mig. Får helt enkelt hålla tummarna för att det gick bra och ladda om inför den andra omtentan som jag ska ha nu på måndag. Ingen rast och ingen ro med andra ord.

Imorgon är det jobbdag och sedan helg. Något avstyckad arbetsvecka med andra ord. Känns som att jag har haft en otrolig tur som lyckats få det sommarjobb som jag har. Men jag måste erkänna, att även om jag trivs väldigt bra där och jag mot all förmodan skulle kunna få jobb där efter min examen så känns det lite skrämmande att jag påbörjar mitt sista år i skolan. Att jag nästa år förhoppningsvis har klarat av alla mina poäng och har ett examensbevis i handen. Att jag inte bara kommer vara på jakt efter ett sommarjobb, utan ett riktigt jobb. Yikes!

Vart tog all tiden vägen? När kom jag såhär långt? Det känns som att det var nyss jag tackade ja till att börja på ekonomprogrammet...

Sjuk

Publicerat: 2012-08-09 | 07:27:13 i Allmänt
Feber, förkylning och en ömmande kropp. Kan ju lugnt påstå att det hade kunnat kännas bättre. Men nu är det som det är, vila som gäller för mig idag. Kanske tom kan få lite plugg gjort? Caesar vakar över mig som alltid, min lilla vaktat <3

bilden är från när jag pluggade igår



Blomma

Publicerat: 2012-08-08 | 21:12:50 i Allmänt
 
På sistone har det inte varit mycket liv i den här bloggen. Har två stycken omtentor om två veckor, sen börjar skolan och nollningen. Fram tills dess går all min tid och energi åt till att plugga och jobba.
 
Det kommer iallafall att komma fler bilder från resan och mitt liv. Nedan är en av våra två nya blommor som vi köpte i veckan. Visst är den fin?
 
 

RSS 2.0