Grattis

Publicerat: 2010-05-28 | 16:17:45 i Allmänt
Ville bara utbringa ett rungande grattis till min svägerska, Helena, som fått ett toppenjobb :D

Skohylla

Publicerat: 2010-05-27 | 09:14:07 i Hem & Stil
Nu har vi äntligen fått upp en skohylla! Vi var på Rusta igår och köpte en liten i valnöt. Perfekt storlek för att få plats precis innanför dörren. Lätt att skruva ihop var den också. Tog väl en minut eller nåt sånt för mig. Tycker det är så kul att bygga ihop möbler. I alla fall när det går lätt.

SKOHYLLA  STAPELBAR VALNÖT



Igår var det även städbesiktning av min gamla lägenhete i Domnarvet. Gissa om det är skönt att slippa tänka på den något mer! Jag har varit lite orolig för att det skulle bli några problem då lägenheten inte är i nyskick precis. Men nu är nycklarna lämnade. Vilket innebär att nu kan jag koncentrera mig på mitt livet i den nya lägenheten. Som för övrigt är helt underbar!


Grattis

Publicerat: 2010-05-20 | 13:09:56 i Allmänt
Säger grattis till min kära vän Isabelle som fyller 22 idag!

Black City

Publicerat: 2010-05-19 | 09:27:29 i Allmänt
Tjohoo! Glömde nästan berätta, jag får gå in gratis på Black City på fredag :D

Hade egentligen inte ens tänkt att gå ut. Men när jag får gå in gratis och dessutom gå före i kön så kan man inte bara låta bli ;) Så på fredag blir det utgång

Trötter

Publicerat: 2010-05-19 | 09:16:48 i Allmänt
Guud va trött jag e! Bara onsdag idag också. Hade kunnat bli kvar i sängen i flera timmar till, men en lär ju jobba också. Har inte sovit ordentligt en enda natt sen vi flyttade förrän nu d. Men va ju hockey igår, så kunde ju inte gärna gå o lägga mig. Sverige KROSSADE svissarna. Nu väntar Danmark i kvarten på torsdag. Det kan man ju inte missa heller!

Har sovit som om jag vore klubbad inatt. Ändå känner jag att min kropp skriker efter mer sömn. Kommer nog lägga mig riktigt tidigt ikväll. Får en chans att sova länge imorrn också. Men lär väl gå sisådär om jag känner mig själv rätt.

Nu ska jag återgå till att jobba och förhoppningsvis plugga lite om jag kan ta mig i kragen till det. Blir att ta det lite lugnt o vårda min kropp så jag inte blir sjuker.


Måndag

Publicerat: 2010-05-17 | 13:55:11 i Allmänt
Solen skiner och jag sitter inne på jobbet. Missförstå mig inte, jag klagar inte. Jag bara njuter av det faktum att solen äntligen har bestämt sig för att titta fram. Wonderful!

I takt med att klockan och energin tickar iväg kommer längtan efter att få gå hem krypandes. Just nu har jag helt enkelt en så stor lust att få ordning på lägenheten! Jag vet att när jag väl kommer komma hem så kommer det vara stökigt och massa grejor som bara väntar på att bli fixade. Just my luck? Nja, egentligen så tycker jag att det är skitkul att fixa, men just nu känns det som att det är lite mkt som ska göras. Jag vet knappt vart jag ska börja, så det blir bara lite halvgjort.

"Det här måste jag fixa innan jag kan fortsätta", "det här blir ju inte bra", "åh just det, DET måste ja ju fixa nu med en gång". Typiskt mig eller typiskt mig?

Vitrinskåp

Publicerat: 2010-05-14 | 21:18:06 i Hem & Stil

Ja, jag vet, det har tagit mig evigheter, men nu kommer bilden den upp! Såhär ser vitrinskåpet ut. Vi ska såklart göra lite småförändringar. Baksidan ska målas. Tapeten e visserligen inte såå illa, men de ser för jävligt ut! Snett o vint, en svart tejpbit mitt i allting. Nej tack. Här färgar över skiten. Min gamla lägenhet ska få agera verkstad ett par veckor då skrivbordet ska betsas. Kommer bli assnyggt när de väl e färdigt, men tokmkt att göra vid såklart!

Hm, man kanske skulle bju hem lite folk o så dricka lite, spela lite musik o fixa skrivbordet? Inte en sån dum idé.. Gud va ja e smart ibland ;)



 

 

 


Inte min dag

Publicerat: 2010-05-07 | 10:54:47 i Allmänt
Är tröttare än tröttast. Det där sattyget höll låda inatt. Klockan fyra (!?) inatt väckte kräket mig. Ja, jag vet, hårda ord, men ibland är de faktiskt välgrundade. Inte förrän efter en halvtimme senare lyckades jag få honom att lugna ner sig och då genom att hålla fast honom under täcket. Hade då provat allt annat som jag kunde komma på.

Till slut fick jag äntligen somna om. När klockan ringde senare var jag vimmelkantig, hade småont i halsen och en kraftig huvudvärk. Inte helt ovanligt när jag inte fått sova tillräckligt. Har tagit en huvudvärkstablett, men har inte hjälpt.

Ikväll är det grillning hos Sara, Jonna och Isabell. Följt av kårkväll. Är inte ett dugg sugen. Det enda jag vill just nu är att krypa ner under täcket o låtsas om att Caesar inte existerar. Men jag har sagt att jag ska komma, och äta bör jag ändå göra. Nog borde jag kunna uppbringa tillräckligt med energi för att vara social o trevlig under grillningen. Sen kommer jag förmodligen styra kosan hem. På studs. Det är ett jättekul initativ de har tagit, men jag orkar helt enkelt inte.

Till råga på allt fick jag för en stund sedan ett sliskigt från en sliskig person. Inte min dag idag.

Vardagsporslin

Publicerat: 2010-05-06 | 11:08:36 i Hem & Stil


Jag skulle vilja ha ett nytt vardagsporslin. För tillfället använder jag min mormoromorfars. Inget fel i det, det är jättebra kvalitet och är väldigt stilrent. Men, med åren har det blivit repigt. Det börjar helt enkelt bli dags för nytt.


   
Charmörs porslinsserie känns enkel och stilren. Jag har idag lite vitt porslin, bland annat en stor kvadratisk skål som jag fått utav min bror i 20-års present. Kanske skulle detta passa till? Charmör finns i färgerna vitt och svart.

   
Dineras serie i stengods. Ganska intetsägande egentligen. Men vardagsporslin är vardagsporslin, eller? Dinera finns i färgerna brunt, blågrå och beige.

  
Arvs serie i vitt. Finns ingen mugg i samma serie. Lite tråkigt om man vill ha ett genomgående tema. För övrigt säger inte modellen så mycket. Den passar till allt. Arv finns i färgen vitt.

   
Ljuvlig serie i glas. Lite annorlunda, lite roligare. Dock ställer jag mig väldigt tveksam till användbarheten av skålarna, de värkar väldigt små. Även den lila färgen är jag väldigt skeptisk till. Ljuvlig finns i färgerna blått, grönt och lila.

   
IKEA 365+ DRÖM talar nog för sig självt. Vit grund med ränder. Det tråkiga med den här serien är att det inte finns någon riktigt tallrik, utan enbart assiet. Lika så finns det ingen djup tallrik utan enbart skål. IKEA 365+ DRÖM finns enbart med vit botten med ränder.






Grattis

Publicerat: 2010-05-04 | 15:56:20 i Allmänt
Ihh! Är så glad för min älsklings skull! Hans presentation i Stockholm gick super. Visserligen visste jag att det skulle gå bra. Men känns skönt att han tyckte det kändes som att de ägde på presentationen. Speciellt då jag visste de vatt lite nervösa före. Grattis älskling och grattis Lars!!

Out with the old

Publicerat: 2010-05-04 | 14:10:04 i Allmänt


Förlåt. Jag vet jag sagt att jag ska lägga ut bilder. Det ska jag också. Det har inte blivit av än bara. Med ett mobilt bredband som skulle kunna bli omkörd av en snigel (!) tar det jävligt lång tid för mig att lägga upp några bilder. Hittills har jag inte haft tålamod nog till att tampas med detta. Men det ska ske, jag lovar.

I helgen var det valborg. Tänkte det vore trevligt att grilla lite, träffa folk, dricka lite o ha det bra. Men nej då, folk är så otroligt sega. Just nu är det ganska många som strykts från min lista när det gäller att höra av sig i sommar. Jag orkar inte längre med sega människor som aldrig NÅGONSIN tar egna initiativ. Varför ska ja alltid va den som hör av sig o fixar o donar? NEJ TACK.

Tillhör du en av dem som aldrig hör av dig eller ens svarar när jag gör det? Grattis, då kan ditt namn just nu ligga i min papperskorg. Out with the old, in with the new. Vänskap ska vara aldrig någonsin vara enkelriktat. Inte heller kommunikationen mellan två vänner.

Nästa vecka är det besiktning av nya lägenheten. Kan inte förklara med ord hur mycket jag längtar! Det kommer bli helt otroligt underbart!






RSS 2.0