Hektisk vecka

Publicerat: 2010-01-31 | 18:54:49 i Allmänt
Nu va de en vecka sen jag skrev sist. Har haft så jäkla mycket på gång denna veckan så orken och tiden har inte riktigt varit där. Har jobbat massa. Vatt hos Lasse o käkat middag. riktig lyx va de, fick älg, potatisgratäng o kantarellsås o så pannacotta till efterrätt. Inte helt illa för en tisdagkväll va? Har haft en hel del i skolan också. Läser just nu två kurser på distans, en tyska kurs o så organisationsteori. Har varit i Mellsta igen o åkt längdskidor, fy helvete va jobbigt de e! Halt e de också! Känns som att man åker lika mkt bakåt som framåt. I fredags va ja hos Sara & Jonna på förfest. Så hamnade vi rätt som de va på Halvans förfest. Ganska lagom o gå inom där påväg till kåren. Va ganska så kallt ute. Toga-tema på kåren. Vem fan vill springa runt i sängkläder när de e -13 ute? Inte ja iaf. Igår så hade Håkan inflyttningsfest. Men va inte direkt på nå festhumör.. Vi va där bara en timme sen åkte ja o Sara tillbaka till dem så hade ja, Sara, Jonna o Isabelle tjejkväll. Mysigt värre!

Jaa.. vad har mer hänt i mitt liv? Väntar på ett par skor, en klänning och ett par täckbyxor. Tradera kan va bra ibland. Ska bli kul o se hur de sitter sen när man väl får hem de. Känner att ja kan fira o unna mig lite. Verkar bli en del att göra på jobbet nu den närmsta framtiden. Förra helgen va ja förresten hos Totte på förfest i hans lilla etta. Sen hamnade jag på Etage rätt va de va. Första gången ja va ute i Falun, de va kul men lite besvärligt att ta sig till/från. Men kan lätt tänka mig att dra till Falun fler gånger..

Nu ska ja krypa ner i sängen o kolla på film o plugga. Har massa skola denna veckan också. Vet inte hur man ska få tiden att räcka till ibland. Tänk om man hade kunnat klona sig själv? Hade verkligen behövt de ibland.




Over and out





Karlar är som stövlar, eller var det stövlar som är som karlar?

Publicerat: 2010-01-22 | 12:39:26 i Hem & Stil

Att välja stövlar är som att välja karl. Eller ja, skor i allmänhet är som karlar. Vissa är långa, andra korta. Vissa är hårda utanpå men mjuka inuti, vissa är mjuka både inuti och utanpå och andra är hårda. Vissa har träklackar (är träskallar när de gäller karlar).

Eftersom det finns så många olika kan det ta tid att hitta rätt, att hitta det perfekta paret. Man tror kanske att man har gjort ett fynd ibland, men ofta är det nog bara inbillning. Jag har i alla fall hittat rätt när de gäller karlar. Nu ska jag försöka hitta rätt stövlar. Omöjlighet? Nej! Utmaning? Ja!


 


Money money money

Publicerat: 2010-01-22 | 09:41:08 i Allmänt
På måndag är det löning! Visserligen kommer jag inte få sådär jättemycket i lön, den lägsta på många månader. Men som tur är har jag lite undansparat. Följdaktligen kan jag leva rätt så gott februari månad. Inte mig emot eftersom det bär av till Stockholm den 20:e.







Fredag

Publicerat: 2010-01-22 | 09:40:16 i Allmänt
Idag är det fredag! Weeeei! Hur ska man nu fira helgens ankommande på bästa sätt? För min del blir det skola. Har läxa som ska lämnas in idag. Visserligen är det inte såå mycket jobb med det. Men det måste likväl göras. Och det har en tendens att alltid bli lite mer än man först tror..

Tänkte faktiskt till och med vara så duktig att jag, om jag orkar, ska kolla lite på nästa veckas läxa. Lika bra. Sen finns de ju alltid en del att göra i lägenheten. Tvätt som ska vikas, disk som ska diskas, golv som ska dammsugas.

Sen måste man ju ta sig tid för fredagsmyyyyyys. (Tänker på tv-reklamen just nu)






ja ba ah

Publicerat: 2010-01-21 | 12:38:12 i Allmänt
Martin gick o hämta ut min tenta åt mig. Eftersom jag har fullt upp med att jobba. Även om jag var förberedd på att jag skulle behöva göra omtenta, trodde jag inte att det gick så dåligt som det tydligen ändå har gjort. Kanske är det här med att plugga inte nånting för mig trots allt? Om jag, efter all hjälp Martin gett mig, ändå gör så dåligt ifrån mig kanske jag borde låta allt vara...

Finns de nånting som kan suga musten ur en så e de väl nånting sånt här. Jag är så oerhört besviken på mig själv. Jag har haft alla förutsättningar, men jag har inte levererat. Hade det varit fotboll så hade jag blivit bänkad. Eller handboll, eller hockey, eller vad som helst. Skulle jag inte leverera på arbetet så skulle jag kanske bli arbetslös. Det är så det funkar i livet, gör man inte det man ska, då blir det konsekvenser.

Just nu vet jag inte om jag har energin som behövs för att ladda om, bli bättre, bli smartare, bli starkare...till att bli allt de där som jag behöver bli för att klara matten. Kanske är människan inom mig egentligen blond, blondare än de där plankblåsta fjortisarna som springer runt på kupan hela dagarna

"ja trodde ja skulle dö asså, ja ba ah! hallå liksom, de va typ sååå hiiimla svårt"

Självömkan. Ska nog trösta mig själv med lite handboll och Ben&Jerry's ikväll. Kanske jag kan boosta upp mitt självförtroende och ladda upp mina batterier på en snabbladdning. Ännu mer självömkan. Tack och lov har jag nyss haft lunch och kunnat snacka lite skit med trevliga kollegor.



Snöphlöde eller icke snöphlöde

Publicerat: 2010-01-19 | 16:16:08 i Allmänt
Martin messa igår att de satt datum till snöphlödet. Funderar på om jag verkligen vill gå. De ska åka i Romme före, sen e de after ski tema. Vilket innebär att förmodligen så kommer de allra flesta gå i sina svettiga, äckliga kläder från innan den dagen. Yuck!

Själv ska man jobba den dagen. Tanken på att sitta där mitt i all svetten känns då inte särskilt lockande. Som en diamantring i gödselstacken ungefär. Ne, tvi!

Klart man kan ju alltid komma efter gasquen.. E ju kårkväll d.



Ben & Jerry´s

Publicerat: 2010-01-18 | 15:36:20 i Allmänt
Vill ha vill ha vill ha! There I've said it. Jag är så jäkla sugen på de så jag tror jag spricker! Lite cockie dough, phish food eller ännu hellre half-baked. Det finns många smarriga smaker!



Söndag efterlyses

Publicerat: 2010-01-18 | 13:11:47 i Allmänt

Skicka ut en efterlysning worl wide! Min söndag saknas! Någon som sett den?

Det hela började i förrgår. Jag vaknade upp. Åt frukost. Åkte till Soltorgs aulan för att skriva tenta. Påvägen dit märkte jag hur ovanligt lite bilar det var ute för att vara fredag morgon. Sen har det fortsatt. Imorse när klockan ringde fick jag huvudbry. Jobba en söndag!?




Färdig

Publicerat: 2010-01-16 | 15:20:51 i Allmänt
Den andra och förhoppningsvis sista tentan för den här terminen är nu skriven. Jag hoppas verkligen att jag inte behöver skriva någon omtenta. Även om jag befarar att så är fallet med linjären. När de gäller makron så känner jag mig ganska säker på att jag klarade den. Får nog inte VG på den, men så länge jag får G så är jag nöjd!

Håller på att städa nu. Tänkte slänga ut julen. Har varit så uppe i plugget innan så har inte haft tid. Men nu ska skiten ut! Nu ska vi se om vi inte kan få lite färg på stället. Har innan i veckan köpt nya gardiner på Lagerhaus. De har utförsäljning. Köpte för övrigt även fler nya örhängen på rean på glitter. Ska lägga upp bilder senare. Även om de inte e nå speciella. Ungefär samma som förra gången fast andra färger.

Fick mess av Totte att de e fest hos han ikväll. Fan va skönt de vore! Har väl ingen riktig lust att dra till S2 just ikväll. Men att sitta o dricka lite o snacka skit vore fan nice. Nu blir det ju iofs middag ikväll istället. Det är inte att förakta det heller. Ska bli kul! Fira lite att tentorna är skrivna.




Tenta

Publicerat: 2010-01-16 | 07:30:19 i Allmänt
Har vatt vaken sen 6.20. Sitter o går igenom allting i skallen. Ska ju skriva tenta idag med. Men den här känns lättare än linjären. Har ju dessutom två bonuspoäng på den här. Den här kommer jag att klara! Vänta bara så ska ni få se!

Nej, om man skulle försöka få i sig lite frulle.


Working really hard





Tenta

Publicerat: 2010-01-15 | 18:19:08 i Allmänt
Har skrivit den första tentan idag. Känns som nån har gjort mos på min hjärna. Måste måste ladda om tills imorrn.

Tenta

Publicerat: 2010-01-14 | 19:25:29 i Allmänt
Har tenta imorrn. I linjär algebra. Faen va svårt de ska va! Börjar bli lite nervös för att ja inte ska kunna skrapa ihop poängen som behövs för godkänt.

Andas in, andas ut. Ska lägga mig tidigt ikväll så man e iaf lite utvilad till imorrn. Men kan slå vad om att ja kommer ligga o grubbla på inversmatriser o basvektorer innan ja somnar. Va tusan ska de va så jäkla mkt att komma ihåg för?

Andas in, andas ut. Nej, jag e inte ett dugg sugen på tanken att ev behöva göra en omtenta på de här. Alltså lär ja klara de imorrn. Poooositiva tankar. Jag ska klara de här. Jag kan klara de här. Kanske ett mantra från Sällskapsresan kan lugna ens nerver? Jag kan klara tentan, jag är inte rädd. Jag kan klara tentan, jag är inte rädd.

Ska nog kolla lite tv nu så ja får tänka på nåt annat.


You can do it!



Voddler

Publicerat: 2010-01-14 | 18:15:39 i Allmänt
Wohoo! Min superunderbara brorsa har skickat en invite till Voddler! Kanske nåt till varma sommarmånaderna när man sitter ute o grillar ^^






Oh these happy happy moments

Publicerat: 2010-01-13 | 14:36:21 i Allmänt
Idag är jag så jäkla glad! Äntligen har jag fått hjälp med några uppgifter på en gammal tenta jag tidigare inte lyckats klura ut. Har även fått ännu mer positivt besked gällande jobbet. Vill inte riktigt avslöja vad än.

Ljuset i tunneln är inom räckhåll. Nu gäller det att tagga till o plugga järnet idag o imorrn. Tentan på freda står utanför dörrn o vill in! Funderar på att låtsas att jag inte är hemma. Men då är allt slit och allt plugg förgäves. Nej, dags o ta tag i de här. De här tentorna ska jag klara.



I'm on a roll baby!


Morgonstund

Publicerat: 2010-01-13 | 08:09:34 i Allmänt
Sitter o myser lite under filten såhär klockan 8 på möron. Solen håller på att gå upp. Mysigt värre! Föredrar faktiskt soluppgång framför solnedgång. Soluppgången kommer med löften om en ny dag med nya möjligheter, medans solnedgången mer är ett avslut på dagen. Ett sätt att linda in allting.

Någonting jag alltid drömt om har varit att sitta på en filt ute i de gröna o titta på när solen går upp tillsammans med någon man tycker väldigt mycket om ♥

Solen kommer med ljus o värme. När man ser alla färgerna sprida sig över himmeln, då känns det som att det bara är fantasin som sätter gränser för vad dagen kan innebära. Nu ska jag sätta mig en liten stund med näsan i böckerna innan jag ska till skolan. Så förhoppningsvis har jag lite mer jag kan fråga Ming om när de gäller matten.



Morgonstund har guld i mun

RSS 2.0