Happy happy me

Publicerat: 2012-11-21 | 10:53:32 i Allmänt

Lycka! Trots min alldeles för verkliga dröm inatt om att jag inte klarat min tenta i Redovisning III så har jag klarat den. Ja, inte bara klarat den utan tom klarat den med beröm!

Woop Woop! Studsar bokstavligt talat runt här hemma i glädje just nu. JIPPIE!


En väldoftande present

Publicerat: 2012-11-20 | 20:48:24 i Allmänt

Har gett Martin en tidig examenspresent/grattis-till-jobbet-present.

James Bond Golden Edition, luktar grymt gott! Sen att de har tänkt till i utformandet av flaskan är ju ingen nackdel precis.


Besök

Publicerat: 2012-11-16 | 21:00:41 i Allmänt

Kollar på Big Bang Theory i väntan på att mamma och pappa dyker upp.


Tvättvikning

Publicerat: 2012-11-15 | 22:33:35 i Allmänt

Min hjälp under tvättvikningen.


Tentaångest

Publicerat: 2012-11-13 | 11:19:00 i Allmänt
Väntar just nu på att få resultat från tentan i Redovisning III som jag skrev för...ett tag sedan? Lärarna brukar ha ungefär 15 arbetsdagar på sig att rätta och så lång tid har det väl inte gått än.. Jag brukar sällan vara nervös före en tenta utan är snarare ett orosmoln som drar fram i väntan på att få skriva. Vill bara få gå och skriva så jag har det gjort. Tvivlar inte så mycket på mina kunskaper, det jag kan det kan jag. Blir rastlös av att behöva gå och vänta.

Nej, nervositet i samband med tentor det upplever jag i samband med väntan på resultatet. När det sedan är dags att få sitt resultat kickar ångesten in.

Omtenta i Redovisning III sker om en månad. Jag vill ha mitt resultat NU! Vill göra slut på nervositeten. Ofta brukar jag försöka tygla min nervositet genom att baka, men vi har redan flertalet cupcakes i kylen och får nog inte plats med fler. Om inte annat kommer vi inte vilja/orka äta fler. Vi bjuder redan bort så många vi kan för om vi skulle äta alla själva så skulle vi till slut rulla fram. Alltså återstår det att gå runt, vara nervös och vänta.

Min lilla hjälpreda

Publicerat: 2012-11-07 | 15:16:00 i Djur

Håller på att slå in julklappar, med hjälp av min lilla hjälpreda såklart.

Vet att det kanske är lite tidigt att redan hålla på, men mamma och pappa kommer upp om en och en halv vecka och jag har tänkt skicka med deras julklappar ner. Blir lite mindre för mig att släpa från flyget på så sätt.

En månad kvar nu innan vi ligger på stranden och glassar. Det ska bli så otroligt härligt!


Update

Publicerat: 2012-11-06 | 22:01:33 i Mat & Bak

Gör ett nytt försök att blogga från den där appen och samtidigt posta en bild. Undrar hur det ska gå den här gången?

Bilden är på några cupcakes jag gjorde idag. Alla är med choklad med olika frostings. Ena sorten är med malibu, en med merrys (vit chokladlikör), en med baileys och en med vaniljsocker.

Just nu sitter jag i soffan och kollar nyheterna. Martin är ute i köket och gör i ordning varma mackor. Det var otroligt länge sen vi hade det!

Caesar ligger avspänd på soffbordet framför mig. ser ganska nöjd ut och det är kanske inte så konstigt, han tjuvade nämligen på en cupcake tidigare idag den lilla rackarungen!

Har inte hänt så mycket på bloggen, hade tenta för precis en vecka sedan. Sedan dess har jag passat på att ha lite höstlov. Bland annat gjorde jag och Martin en utflykt till Ludvika. I söndags var det tentafest, hade väldigt skoj! Kvällen till ära var jag utklädd till en version av catwoman.


RSS 2.0