Hotellet

Publicerat: 2012-06-18 | 21:44:14 i Upplevelser
Vi bodde på ett hotell hyfsat nära Förbjudna staden (kanske 10-15 min promenad) och Wangfujing (ca 5-10 min promenad).
Liksom de flesta sängar på hotellen runt om i världen så var det väldigt hårda sängar. Så hårda att vi kunde använda sängen som ett bord och ställa temuggar på utan att de riskerade att ramla ikull när man flyttade på sig.
Det bästa med hotellet? Att det fanns riktig toalett! Efter att en hel dag fått hålla sig till de "hål-i-golvet-toaletter" som man hittar vid offentliga toaletter, inne på restauranger osv, så uppskattar man en så simpel sak som en toalettstol väldigt mycket ska ni veta! Ett hett tips när man är ute är att ha toalettpapper, våtservetter och/eller handsprit med sig i fickan eller i väskan. På de flesta ställen fanns nämligen varken toalettpapper eller tvål.

Resan till Peking

Publicerat: 2012-06-18 | 21:32:24 i Upplevelser
Jag har visserligen aldrig flugit med något annat bolag till Peking, har aldrig tidigare varit i Peking över huvudtaget. Men jag blev så otroligt nöjd med Finnair när vi åkte att jag kommer insistera på att åka med dem även nästa gång. För ni kan vara lugna, det kommer definitivt bli en nästa gång!
Bild på soluppgången


Att resa till Peking är en upplevelse jag aldrig kommer glömma. Eftersom det är så annorlunda mot hemma går det inte att riktigt föreställa sig det hemma vid köksbordet.

Uppdatering

Publicerat: 2012-06-18 | 21:20:11 i Allmänt
Nu var det otroligt länge sedan det kom en uppdatering. Tiden/Orken har inte riktigt räckt till. Tentorna är i alla fall skrivna sen 1½ vecka tillbaka och jag börjar komma in i arbetet på sommarjobbet.
Resultatet på den första tentan (i Ledarskap & Organisationsbeteende) har kommit in och klarade den! 32 av 40 poäng fick jag. Kan inte bli mer nöjd än så!
Förutom att jag har haft fullt upp så har jag medvetet dragit på bloggandet eftersom jag vill göra en ordentlig uppdatering från Peking-resan. Det är verkligen på tiden att det kommer upp lite bilder. Eftersom Martin ändå är iväg på kryssning med skiftlaget så kan jag och Caesar uppdatera bloggen lite.

RSS 2.0