Överraskning

Publicerat: 2012-05-26 | 07:59:10 i Upplevelser
Tiden springer verkligen ifrån en när man har mycket att göra! Hade hoppats på att det nu skulle börja lugna ner sig lite, men så verkar inte bli fallet.. Följdaktligen får en längre uppdatering om resan vänta. Har sen vi kom hem haft två inlämningar av grupparbeten, en opposition och nu börjar tentplugg för om exakt två veckor har jag även skrivit mina bägge tentor. Detta utöver sommarjobbet på heltid. Klagar inte över arbetsbördan då jag genom val har tagit på mig den själv, ville bara poängtera hur mycket det är som ska hinnas med innan "sommarlovet" då man "bara" jobbar.

Tänkte i alla fall att jag, nu när det gått några veckor sedan det hände, skulle avslöja den lilla överraskningen. Det är nämligen som så att jag och Martin har gått och förlovat oss. Han överraskade mig när vi var på muren och friade. Naturligtvis sa jag ja - vem skulle inte gjort det?

Kort uppdatering

Publicerat: 2012-05-13 | 11:02:50 i Kina
Vill väldigt gärna sätta mig ner och uppdatera ordentligt om hur resan varit, med bilder och allt såklart. Tyvärr räcker tiden inte till för detta, utan får skjuta det på framtiden. Sommarjobbet har börjat och har två grupparbeten att göra klart. Om en månad väntar två tentor, men nog ska jag ha hunnit göra en ordentlig uppdatering tills dess.
Utan att avslöja för mycket kan jag säga att kommande uppdatering kommer vara värd att vänta på!

Hejdå

Publicerat: 2012-05-02 | 08:22:53 i Upplevelser
Idag åker vi! Wiie!

RSS 2.0