Ny tatuering

Idag var det dags. Efter att ha filat ett tag på hur den skulle se ut var det dags att boka tid. Nu sitter jag här hemma i soffan och beundrar verket. Herre Jesus vad ont det gjorde! Killen på Crossroads som tatuerade mig var riktigt schysst och det kändes som att han visste vad han höll på med. Jag är nöjd!


Kommentarer
Postat av: Fru Högstadius

Vad modig du är och på foten det kan inte ha varit skönt ;) Den blev iallafall jättefin! Jag skulle också vilja göra en. Jag har mina planer och tankar kring hur jag skulle vilja ha den men jag vet inte om jag skulle våga göra det. Är så rädd att ångra mig eller tycka att det inte blev så bra. Per har ju en bunt på sin kropp så jag skulle gå till samma ställe som han har gjort sina. Men det är tankarna i mitt huvud att jag ska bli missnöjd och måste dras med något hela livet som gör att jag inte riktigt vågar.

Svar: Jag har funderat väldigt länge innan jag har gjort mina. Sen har jag resonerat som så att jag vill ha mina tatueringar på ett ställe där jag KAN täcka över dem om jag vill, för ibland passar det sig helt enkelt inte att visa upp dem (i alla fall enligt mig).
Anna

2013-08-08 @ 13:40:15
URL: http://fruhogstadius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback