Skåne

En mysig tid i stugan fick ett abrupt slut när vi va tvugna att bege oss in till stan igen, mamma skulle jobba kväll. Grillad flintastek, grillade champinjoner, potatisklyftor och bearnaisesås - kan det bli bättre? Toppa det med stuvade makaroner och mammas köttbullar till lunch! I'm in heaven!

Hälsade på hos farmor igår eftermiddags. Överraskade henne verkligen! Pappa sa aldrig att jag var nere när han ringde för o se om hon va hemma. Hihi! Hon blev väldigt glad och som sagt väldigt överraskad. Även om hon var förkyld och varit sängliggandes några dagar så verkade hon ändå väldigt pigg! Superkul att se! Ganska olikt från juldagen när vi var i stugan och grillade korv.

En lugn kväll med pappa framför tv:n. Hockey! Har även hjälpt dem redigera en bild och göra ett förslag på ett inbjudningskort de ville ha. Får väl se vad de tycker. Pappa verka gilla de iaf..

Molle har haft ett anfall inatt :( Ett ganska stort lät det som på pappa.. Min stackars lilla vovve! I övrigt så har jag färgat håret igen. Go big go red. Väntar på att Sandra ska vakna och höra av sig. Blir fika på deras balkong. Yeey! Ikväll blir det pizza i Ängelholm med Ola och Helena.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback