Frozen Lime Pie

12 digestivekex
75 g smält smör
1 lime
4 dl vaniljyoghurt
200g färskost, tex Philadelphia
½ dl strösocker
2 dl hallon


1. Sätt ugnen på 175°.

2. Blanda kex och smör i en matberedare. Tryck ut blandningen i bottnen på en form med löstagbar kant. Förgrädda i ugnen 10 min och låt svalna.

3. Riv skalet och pressa juicen från limen. Vispa yoghurt och färskost med en elvisp. Rör i socker, limeskal och limejuice. Rör försiktigt i hallonen men spara några till garnering.

4. Häll smeten i formen, plasta in den och ställ i frysen minst 3 timmar. Ta ut pajen att tina ca 20 min före servering.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback