Goodbye website

Säger hejdå till hemsidan som jag och Jonas skrivit lite på, för att underlätta för våra bröllopsgäster. Jag antar att jag dragit ut på det, inte orkat ta itu med det. Men nu är det alltså dags.






Det kanske inte är så lätt att läsa vad där står.. Så här nedan kommer texten som fanns..



Om Oss

Fart och fläkt är något som det här paret inte kan få nog av.  De älskar att hitta på saker med sina vänner. Vare sig det gäller att resa, gå på konsert, gå på krogen eller bara en lugn hemmakväll framför tv:n så vill de gärna vara där.

Paret träffades 2004 och lärde känna varandra. Då båda var uppbundna på annat håll blev de vänner. Därefter dröjde det inte länge innan de blev nära vänner vilket inom kort utbyttes till bästa vänner. 2007 djupnade vänskapen till kärlek. Paret flyttade ihop samma år då Anna flyttade upp till Borlänge för att studera vid högskolan. De förlovade sig på nyårsafton 2007.

För paret är vännerna och familjen viktiga. De gör därför sitt yttersta för att alla ska känna att hos dem så kan de som behöver få en fristad, och att alla är välkomna med öppna armar.

Om Anna

För er som kanske inte känner Anna så bra kommer här en kort presentation. Anna är en glad och sprallig tjej med hjärtat på det rätta stället. Alltid beredd med ett leende eller ett tröstande ord till den som behöver det. Men misströsta inte! Även denna lilla ljuva varelse kan ta ton! Anna är nämligen ökänd för att vara pratglad. Hon kan vara farlig när hon bits, så tag er i akt! Detta lilla energiska paket är inte att leka med. "Kan själv" är något som ständigt ringer i öronen när man har med henne att göra.

Lojalitet väger tungt hos en tjej som Anna. Därför värdesätter hon äkta vänskap och har hellre få, men bra vänner än att ha många som hon känner att hon inte kan lita på.

Om Jonas

För er som inte känner Jonas kommer här en kort presentation. Jonas är en glad filur, sprallig och äventyrslysten. Han har alltid ett leende eller en klapp på axeln till övers för den som behöver. Söker ni någon som gillar bus, då har ni hittat rätt person. Jonas är expert på tvättkorgsåkning.

Lojalitet och generositet är något som starkt förknippas med Jonas. Vill man ha en riktig vän är det honom man ska leta efter.

 




Bye bye website!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback