BBQ - dagen före W

Vi vet inte riktigt var vi vill gifta oss, surprise surprise. Som de känns har vi två alternativ - dalarna eller skåne. Vi har i alla fall bestämt oss för att ha en liten grillkväll kvällen innan för de som vill och har möjlighet att närvara. För oavsett om vi väljer dalarna eller skåne, så kommer det bli några gäster som får resa långt. Då vill vi båda två få tillfälle att verkligen umgås med dem. Hur många finns de som inte tycker om grillkvällar? Jag vet då ingen i min släkt eller bland mina vänner som skulle bli ledsen för grillning..


Har kommit på att den här klänningen som jag har hängandes i garderoben kanske skulle passa till en sådan kväll. Är väl som vanligt inte jag som får leka grillmästare..


Mina vita skor från Ellos som står i garderoben. Äntligen vet jag ett tillfälle då jag kan använda dem!

Kommentarer
Postat av: Isabelle

ja, jag hoppas att vi kan skriva upp oss på väntelistan i maj, då är det 3 månaders väntetid, MINST. åh,. Jag tycker att klänningen passar alldeles utmärkt för en grillkväll,.jag tycker det låter trevligt med en grillfest dagen före, gör man inte lite så i USA ? eller kanske tänker på något annat :-D

2009-01-09 @ 19:45:08
URL: http://isabellehedman.blogg.se/
Postat av: Isabelle

precis:-D supermysigt, skulle jag också kunna tänka mig att ha, men vi har inga gäster som kommer så långt bort igrån :-D

det var ganska skönt att få undan allting, även om jag ÄLSKAR julen så vill jag ha vår nu:-)

2009-01-10 @ 10:16:08
URL: http://isabellehedman.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Jag håller med Isabelle. Det låter som en bra idée med grillfest dagen före. Förstår att platsen för bröllopet är klurigt. Men det kommer nog bli bra tillslut :)

2009-01-10 @ 18:53:25
URL: http://ceciliaberglund.blogg.se/
Postat av: Ida

mycket snygg klännign

2009-01-18 @ 18:19:30
URL: http://idatallhed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback