Kvinnlig ordlista för mannen

Publicerat: 2009-04-30 | 13:19:04 i Allmänt
Här kommer en liten ordlista för mannen. Så att det ska bli lättare för honom att förstå sin kvinna.

Okej - Detta är ett ord kvinnor använder för att få slut på ett gräl. När de känner att de har rätt och att det är hög tid för dig att hålla käften! Använd aldrig ordet okej för att beskriva hur en kvinna ser ut. Det är ett säkert sätt att starta ett gräl.

Fem minuter - Detta betyder i själva verket ungefär en halvtimme. Det kan jämföras med de fem minuterna som din fotbollsmatch (eller dataspel) kommer att hålla på innan du går ut med soporna.

Ingenting -   Detta betyder att det faktiskt är något och du bör definitivt vara på din vakt. Ingenting används tämligen för att beskriva känslan hos en kvinna, som önskar att sätta dit dig. Ingenting kan oftast ses som ett tecken på ett kommande gräl, som kommer vara i fem minuter och som kommer sluta med ordet okej.

Gör som du vill (med höjda ögonbryn) - Detta är en utmaning till dig. En utmaning som kommer att sluta med att kvinnan blir förbannad över ingenting och sista ordet kommer förmodligen bli...

Okej gör som du vill (med vanliga ögonbryn) - Med detta menar kvinnan Gör vad fan du vill, jag bryr mig inte längre. Du kommer att få ett gör som du vill (med höjda ögonbryn) inom några få minuter följt av ingenting och okej, och hon kommer att prata med dig först om fem minuter när hon lugnat ner sig lite.

Djup suck - Detta är egentligen inte ett ord utan ett icke-verbalt meddelande som oftast blir missförstått av män. En djup suck betyder för det mesta att hon tycker att du är en idiot. Och hon frågar sig själv varför hon kastar bort dyrbar tid på att diskutera ingenting med dig. En kvinna i detta tillstånd referar ofta i sina tankar till mannen som den onödige.

Lätt suck -  Än en gång: Inte ett ord, men en signal som alla kan dra nytta av att känna till. Lätta suckar betyder att hon är nöjd och vid gott humör. Det bästa du kan göra nu för att hon ska förbli i detta tillsånd är att varken andas eller röra dig överhuvudtaget.

Det är okej - Detta är ett utav det giftigaste och farligaste uttrycken som en kvinna använder. Det är okej betyder att hon har tänkt tänka över grundligt på vilket sätt hon skall straffa dig för något du gjort mot henne Det är okej används ofta tillsammans med ordet okej och i förbindelse med gör som du vill (med höjda ögonbryn). Tolkning: Inom en snar framtid kan du förvänta dig stora problem.

Tack - En kvinna tackar dig. Svimma inte, bara säg varsågod.

Tack skall du ha - Detta är något helt annat än tack. En kvinna säger tack skall du ha när hon är fly förbannad på dig. Det visar att du har behandlat henne på ett känslokallt sätt, och att hon känner sig trampad på. Tack skall du ha kommer att följas upp med en djup suck. Var försiktig med att fråga vad som är fel efter en djup suck eftersom hon bara kommer att svara ingenting.


Dagens horoskop

Publicerat: 2009-04-27 | 10:41:15 i Allmänt

Tvillingarna 22/5-21/6

Månen ger dig en sensuell och spännande måndag.
Du satsar förmodligen mycket på ditt kärleksliv.



Hm.. Film/Hockeykväll med grabbarna.. Räknas det som kärleksliv?



Katt

Publicerat: 2009-04-22 | 17:05:20 i Djur
Har just ringt om att få åka och kolla på katt.. Så den 2 maj ska jag åka och titta på några söta birmapojkar.


Jobb, jobb, jobb..

Publicerat: 2009-04-22 | 16:12:54 i Allmänt
Sitter här på jobbet o väntar på att de sista 20 minuterna ska ticka förbi.. Visserligen innebär det inte att jag kan gå hem. Har ett möte klockan 18 så känns inte så lönt att gå hem för att vara hemma en halvtimme.. Men jag kan åtminstonde luta mig tillbaka och slappna av.


Smeknamn

Publicerat: 2009-04-22 | 12:57:43 i Allmänt
Sitter på jobbet och sliter. Är lunch-tid nu så är rätt lugnt här vilket gör att mina tankar får fritt spelrum så som de bara kan få ibland. Huruvida det är bra att sitta och filosofera medans man jobbar ska jag lämna osagt. Alla jobb har sina för- och nackdelar. En av de största fördelarna med mitt jobb är att man får prata med folk världen över. De flesta man pratar med är riktigt trevliga.

Var var jag nu? Just det.. smeknamn.. Ibland när man pratar med folk, både här på jobbet och privat, så lägger de ibland till ett smeknamn.. Gumman, flickan eller ängeln är några exempel. Ingenting att anmärka på egentligen. Även om denna typ av smeknamn allt som oftast inte har någon egentlig innebörd är det ändå skönt att bli kallad gumman ibland, eller sötnos eller vad det nu kan vara. Fråga mig inte varför - för jag har absolut ingen aning. Det är bara så och det är rätt svårt att förklara, även om jag gjort ett förmodligen väldigt virrigt försök.


Helgen..

Publicerat: 2009-04-19 | 16:41:47 i Allmänt
Har inte skrivit något under helgen, men har inte haft tid. Igår var jag och Martin i Falun. Köpte nya skor bland annat som ja är riktigt glad för!






Sedan gick jag och Martin uppför backhoppningsbacken på Lugnet i Falun - snacka om att jag har dålig kondis numer alltså! På kvällen käkade jag, Martin och Sara lite hos mig och kollade på film. Är alltid trevligt med lite sällskap här. Tack alla härliga människor för en supertrevlig helg!


Lilla, lilla jag

Publicerat: 2009-04-17 | 19:42:19 i Allmänt
Har kollat på gamla bilder.. Vissa är jag mig lik - vissa känner man inte igen mig..


Bild från när jag var 1 år gammal.. Inte många som tror att det verkligen är jag - men jo, det är det faktiskt.




Jag när jag är några år äldre - gissar på att jag är 3-5 år gammal där..




Jag - i höstas tror jag fotot är taget..





Karlar...

Publicerat: 2009-04-17 | 14:48:45 i Allmänt
Ibland blir ja bara så trött på allt va karlar heter! Tjänster hit och tjänster dit. Förslag hit och förslag dit. Vem i helsike tror de jag är? Någon jäkla allt-i-allo? Nej tack! Jag har ingen lust att vara uppassare, om något så borde de passa upp på mig.. Jag har alltid varit en liten prinsessa och borde därför behandlas som sådan.


Sol, sol, strålande sol

Publicerat: 2009-04-17 | 13:21:58 i Allmänt
Jepp, solen skiner ute. Gissa om jag inte vill sitta inne på kontoret just nu! Visserligen kändes det inte som att det var någon tryckande hetta när jag var ute en snabb sväng på lunchrasten, men vem är jag att klaga? Bara det att solen skiner känns skönt och får de att klia i benen efter att få resa mig o gå.. Fast det skulle nog i och för sig inte vara så populärt bland de övriga på jobbet..






Fredag

Publicerat: 2009-04-17 | 11:42:05 i Allmänt
Fredag, äntligen fredag! Den här veckan har känts riktigt lång så de ska bli skönt att få vara lite ledig. Eller ledig och ledig förresten, det känns som att jag har tusen saker att göra. När ska man hinna med allt? Eller rättare sagt, när ska man orka med allt? För nu när det är helg lär jag nämligen försöka hinna med allt som jag tänkt jag skulle gjort i veckan men som jag inte orkat/hunnit göra. Huh!


Riktigt lång dag

Publicerat: 2009-04-16 | 15:10:57 i Allmänt

Dagen har utvecklats - från att ha potential till att bil en lång dag till att bli en riktigt jäkla lång dag. Just nu vill ja bara komma hem, ta en stor godispåse med mig, dra täcket över huvudet och totalt glömma bort att det finns en värld..



Horoskop

Publicerat: 2009-04-16 | 12:04:42 i Allmänt

Det är rätt lugnt på jobbet just nu - är ju lunchtider. Så bläddra lite i Veckorevyn. Ingen tidning jag vanligtvis brukar läsa. Hittade en artikel som en kille skrivit om saker som tjejer gör fel på krogen som var lite smårolig.

Annars var där inget mer spännande än horoskopet. Brukar läsa de ibland även om jag inte riktigt tror på de.

Tvillingarna

Två härliga veckor väntar. Det är kanske lite tidigt för vårkänslor, men du har dem ändå. Du är inspirerad och framåt både på jobbet och privat. Du tar snabbt till dig nya idéer och dessutom hinner du med en hel del glittrande nöjen. Ovanpå detta har du tur i kärlek. Bättre blir de inte.

Kärlek/Sex: **** Bra flyt
Kul/Nöjen: ***** Super
Tur/Pengar: ***** Super


Lång dag..

Publicerat: 2009-04-16 | 10:51:12 i Allmänt

Dagen idag har alla förutsättningar för att bli en riktigt lång dag. Det blev en lite senare kväll igår än vad jag räknat med, men vem tusan vill sova? Nej, då är det mycket trevligare att kolla på film och umgås.

Dessutom ringde jobbet imorse och ville jag skulle komma in och jobba idag. Fram till 17.30! Klart man säger att det är okay - pengar är ju alltid bra att ha. Men det innebär att mina planer för dagen får skjutas upp till en annan dag. Visserligen inga storslagna planer - åka till Falun för att köpa skor, sola, städa, diska, tvätta och laga. Men ändock. Dessutom hade ja siktet inställt på att göra en snabbvisit på kåren ikväll.

Sola tänker jag visserligen göra efter jobbet. Shoppa i Falun får väl vänta till helgen då jag är ledig. Men vet i tusan om ja kommer orka tvätta, städa, diska och laga mat när jag kommer hem. Tiden kommer springa iväg snabbt nog som det är. Att ta en vända till kåren får va så till någon annan vecka..


Hockey-VM

Publicerat: 2009-04-14 | 21:25:07 i Idrott & Hälsa
Hockey-VM kan framkalla andnöd, spontan sång och överdriven nationalkänsla

Startar den 24 april i Schweiz. Matcherna visas på tv6.




Dagens horoskop

Publicerat: 2009-04-14 | 11:56:50 i Allmänt

Tvillingarna 22/5-21/6

Inte mycket skulle hända om du inte vore så påhittig. När andra behöver inspiration kommer de till dig.

En musa? Inte illa!


RSS 2.0