Måndagkväll

Publicerat: 2011-11-28 | 19:14:58 i Allmänt
Måndagkväll. Adventstjärnan lyser i fönstret. Har tenta imorgon men tankarna vandrar mest iväg på annat håll. På julstök till exempel. Har knåpat ihop pepparkakshuset idag. I förra veckan pysslade jag ihop det här adventshuset. Stommen köpte jag från Panduro. Det blev så fint! Nu återstår det bara att fylla det med allehanda godsaker!
Caesar var inte så värst intresserad, varken av huset eller av att sitta still så jag kunde ta ett bra foto. En liten linslus det där!
Åh om det ändå vore tisdagkväll istället! Vill mest av allt bara ha tentan överstökad. Igår dalade snöflingorna ner, gissa om det var mysigt! Första snön är alltid speciell. Väldigt passande att det råkade vara under första advent. Däremot blev det ingen julskyltning i år. Förra året och året innan dess har vi åkt till Säter. Förhoppningsvis kanske vi kommer iväg på julmarknad i Falun nästa söndag istället. Helgen efter det kommer mamma och pappa upp. Sen är det nästan dags för mig att åka ner för att fira jul.
Efter jul står det inte på förrän det är dags för Tjejvasan. Sen kommer Kina! Tänk, det känns som om det vore igår jag slutade på sommarjobbet. Det har redan gått nästan ett halvår.

Lördag

Publicerat: 2011-11-19 | 12:36:22 i Allmänt
Skidor på tv. Då var säsongen officiellt igång. Ska hålla på med lite skolarbete idag också. Har legat hela veckan på grund av min förkylning. Uggh! Ligger ganska mycket efter känns det som. Eller gör jag det?
På måndag ska vi på bia. Breaking Dawn med Sanna, Marcus, Martin, Kakan och Lasse. Ska bli kul! Är väldigt länge sedan jag var på bia senast.
Har fått tummen ur arschlet och kollat upp färdmedel för Tjejvasan 25 februari. För sent ute. Skulle väl bokat med en gång efter att jag anmält mig i somras förstås. Det är väldigt lätt att vara efterklok. Får flörta lite med Martin och hoppas på att han ställer upp o kör mig dit. Annars får jag väl åka till Mora fredagkväll och sitta på station hela natten eller något.
Vinterstudion mellan damernas och herrarnas - ska passa på att plugga lite. För vill ju inte missa Northug.

Beijing

Publicerat: 2011-11-04 | 21:10:35 i Upplevelser
Resa till Beijing i maj bokat. Längtar!

RSS 2.0