Sista rycket!

Publicerat: 2013-05-30 | 10:58:44 i Allmänt
Nu börjar det bli dags för sista rycket i skolan. Full fart framåt - i slutet av nästa vecka är det över! Om exakt en vecka kommer mamma, pappa och Ola upp för att vara med vid examensceremonin och min examensfest. Tänk vad fort dessa tre år har gått!
 
Nu ska jag göra färdigt opponeringen inför morgondagens slutseminarium. Förhoppningsvis får vi sedan godkänt av vår uppsats. Milstolpe! Sen är det en tenta kvar som jag har i nästa vecka. Efter det är jag FÄRDIG!

Ordspråk

Publicerat: 2013-05-22 | 15:10:10 i
Dans är själens gömda språk i kroppen.
- Martha Graham

Update

Publicerat: 2013-05-21 | 14:35:06 i Allmänt
Några hektiska veckor framför mig. Har just kommit hem från lunch med Martin och hans mamma. Kom hem från Kristianstad igår. Var nere för att fira min farmor som fyllde 80 år. Hade överraskningskalas för henne på Bäckaskogs Slott. Inte så länge sen man kom hem från Kina heller.
 
Nu ska jag finslipa lite på C-uppsatsen. Har inlämning av den snart inför slutseminariumet. Gud vad härligt det ordet låter - SLUTSEMINARIUM. Lite pirrigt också förstås, det går ju inte att komma ifrån.
Sen står tentaplugg på schemat. Har två tentor och slutseminariumet i skolan innan jag är färdig, förutom de sista föreläsningarna och två mindre seminarium då. Sen är det PPP, årets sista kårkväll, på lördag och det vill man ju inte missa. Skumparty! På söndag är det mors dag och då är jag medbjuden på lunch i Tällberg med Martins familj.
 
Ynka två veckor kvar tills avslutningsceremonin och min 25 års-dag. Herregud vad tiden går fort! Kommer ett mer välskrivet inlägg någon gång i framtiden, förmodligen när jag behöver en paus från pluggandet. Då ska jag berätta lite mer om hur resan till Peking var och hur det var nere i Kristianstad. Nu är det fokus på skolan som gäller.

RSS 2.0