Vad tiden går...

Publicerat: 2014-07-28 | 21:29:24 i Allmänt
Tiden går så otroligt fort! Dagarna bara flyger iväg.. Känns som att det var nyss vi bokade flyget till Florida för vintern. Ändå har vi sedan dess hunnit jobba ett tag, haft en veckas semester då vi var iväg till London (mer om den resan kommer i ett separat inlägg) och nu är vi inne på andra jobbveckan efter semestern.


För att kanske förtydliga lite vad vi gör med all vår tid kan jag väl berätta vad vi gjort i helgen.. I fredags var vi ut till Martins morföräldrars sommarstuga och badade, följt av grillning vid Källslätten tillsammans med Sara, Jonas, Ludvig, Petter och Stina. Därefter åkte vi ut till båten där vi övernattade för första gången. Riktigt mysig fredag! Lördagen var vi på båten i princip hela dagen, badade och hade det bra. På kvällen var vi på grillfest hos Niklas & Linnea tillsammans med Håkan & Louise, Rickard & Maria, Fredrik, Niklas kusin med flickvän samt Linneas syster Maja. Vi avslutade med utgång på Liljan. Var länge sedan man var ut sist vilket kändes! Söndagen tog vi mopparna till Martins morföräldrars sommarstuga med lite fika. Martin badade medans jag satt i skuggan o läste, varvat med kel och bus med grannens kattunge förstås. På hemvägen kom regnvädret så vi stannade till vid ett thaiställe för att få lite middag och torka lite.. Vips så var helgen slut! Man kan ju tycka att vi hann med mycket, men jag undrar mest vart helgen tog vägen?


Här är vår nya snygga löpare som jag hittade på CT Homes. Är åtminstone för tillfället väldigt förtjust i dalahästar, speciellt som motiv på kökstextilier. Det framhäver vårt köksbord på ett riktigt bra sätt tycker jag! Nu ska jag lägga mig och läsa lite, ladda inför morgondagens jobb..

Flyg bokat

Publicerat: 2014-07-05 | 09:05:28 i Allmänt
Ihh! Nu är flyget bokat för vinterns resa! Nu har vi ett halvår på oss att planera in vad vi vill se och göra och hitta ett passande boende därefter! :-D

RSS 2.0