Tuesday

Publicerat: 2011-09-28 | 14:31:38 i Allmänt
Packar, pluggar och planerar. De 3 P:na som är viktiga när man ska ut och resa. Eller? Nåja, är iaf ganska säker på att Facebook inte ingår i det där.. Med andra ord är det dags att logga ut och göra lite av det jag säger att jag gör. Ska iväg och träna med Sanna ikväll så vill helst få så mycket som möjligt klart innan dess. Tänk, nu är det inte många dagar kvar innan jag, Martin och Caesar sätter oss på det där förbaskade tåget och reser ner. Har ingenting emot att resa, men eftersom resan involverar SJ så förutsätter jag att den kommer bli längre och drygare än planerat.

Lean

Publicerat: 2011-09-25 | 21:02:45 i Allmänt
Quizz 2 i Lean-kursen är äntligen skriven! Nu ska jag hålla kväll, lite time out och pussel kanske? Imorrn ska jag hjälpa Susanna med några problemlösningar på statistiken - undrar om man kommer ihåg nåt tro?
Ska även passa på att börja packa så smått, åker ju snart ner till Kristianstad!

Seedning

Publicerat: 2011-09-16 | 15:22:11 i Idrott & Hälsa
Kikar runt lite på det här med seedning inför Tjejvasan. Tänkte ju åka något lopp före, dels för att eventuellt seeda mig, men framförallt som träning. Har hittat några lopp. Ska kika runt lite mer senare för att se så man inte måste tillhöra någon klubb för att få va med. Såå seriös tänker jag då inte vara!

Planning friday

Publicerat: 2011-09-16 | 15:00:43 i Allmänt
Fredagseftermiddag. Sitter hemma och kikar igenom mitt schema lite. Det har kommit en hel del förändringar på de senare kurserna mot när jag kollade sist (i förra månaden). Framförallt har det plockats bort flera timmar. Man får väl hoppas de inte blir en sån där kurs där den som har planerat är tidsoptimist. Naturligtvis är det lätt att göra fel, men måste säga att det känns bättre att ha lite fler föreläsningar än att man upplever det hela som stressigt.

Tjejkväll med Sanna o Nattis ikväll. Martin är i Stockholm på gasque. Lite take out och nån bra film. Men först ska jag läsa lite mer i min Lean-bok. Min plan är att jag ska ligga några veckor före i den kursen. Har lämnat in quizz 1, vilket är som en dugga eller mini-tenta om man så vill. Tänkte satsa på att lämna in quizz 2 under nästa vecka och quizz 3 absolut senast innan vi åker hem från Kristianstad. Kanske borde förklara att quizz 1 skall vara inne senast nu på söndag, quizz 2 ska vara inne senast andra oktober (när vi är nere i Kristianstad) och quizz 3 den dagen vi flyger hem från Rhodos.

Onsdag

Publicerat: 2011-09-14 | 14:16:37 i Allmänt
Kommer en tjej i eftermiddag för att kika på mitt gamla dvd-ställ. Har jag tur vill hon ha det, vilket i sin tur innebär att jag blir 200kr rikare samt att den där klumpen är ur vägen.
I övrigt är det en ganska händelselös onsdag för min del. Har varit i skolan sen imorse, men slängde in handduken nu. Tiden kändes otroligt bortkastad när jag får mer gjort på egen hand än lärarlett... Caesar ligger utsträckt på rygg framför mig och tigger om uppmärksamhet.
Hemmagjorda grillade hamburgare ikväll. Mums! Ska väl se till att få någonting vettigt gjort - Lean!

Visste du?

Publicerat: 2011-09-13 | 18:47:21 i Allmänt
♥ Visste du att de människor som verkar starkast är oftast de mest känsliga?

♥ Visste du att de människor som uppvisar mest vänlighet är oftast de som blir illa behandlade?

♥ Visste du att de som tar hand om andra hela tiden är oftast de som behöver det mest?

♥ Visste du att de 3 svåraste sakerna att säga är: Jag älskar dig, jag är ledsen, och hjälp mig?

Måndagstankar

Publicerat: 2011-09-12 | 12:41:09 i Upplevelser
Tillbaka till vardagen. Är ledig idag. Självstudier heter det väl egentligen men är ju praktiskt taget samma sak eller hur? Har väl en del att göra idag - kurslitteratur som ska läsas, övningar som ska göras, har lite tyg som jag ska göra nya dukar av, ett helt bibliotek med bilder som skulle behöva sorteras precis som högen med papper på skrivbordet. Istället tänker jag tillbaka på lördagskvällen och hur kul jag hade.

Skoproblem

Publicerat: 2011-09-09 | 19:24:14 i Hem & Stil
Är gräsänka ikväll. Martin är iväg på middag och folkfest i Vansbro/Nås. John Lindberg Trio spelar i folkets park i Nås ikväll. Men först får de middag i Vansbro som kommunen bjuder på. Inte illa med tanke på att Vansbro kommun var på nyheterna igår på grund av sin dåliga ekonomi. Inte konstigt de har det dåligt ställt om de bjuder på kalas? För ikväll är säkert varken första eller sista gången kommunen ställer till med fest.
Roar mig själv med att kika runt lite på kläder, skor o så som jag gärna skulle vilja ha. Men skulle jag köpa allt jag såg så skulle jag vara ruinerad på ett litet kick. Dock är det en sak som jag har tänkt unna mig - ett par nya stövlar. Jag har två par, men de är båda fodrade och på tok för varma för att ha på sig nu. Hur otroligt det än låter så har jag svårt att hitta ett par ofodrade snygga stövlar till ett pris som jag tycker är rimligt. Hittade ett par snygga på New Yorker, men de passade inte alls. För att jag skulle få plats med vaderna var jag tvungen att gå upp i storlek, men då kändes de som båtar för mina fossingar. Inte bra. Inte bra alls.
Börjar nästan fundera på om det är jag som är annorlunda? Är jag för snål som inte är redo att lägga närmare 1000-lappen på något som jag vet att jag kommer ha en eller ett par säsonger? Förra hösten när det var så himla kallt var jag på jakt efter ett par fodrade, men gick knappt att finna några. Nu letar jag efter ett par ofodrade med klack, och det känns nästan omöjligt! Såvida jag inte vill punga ut 1800 för ett par stövletter på skorett. Väldigt snygga, men lite för högt pris för mig.
Nu har jag hittat ett par knähöga med klack på ellos. Men är inte helt säker.. De ligger över den gräns jag satt för mig själv att jag är villig att betala. Kanske är det dags att övertala Martin om att vi ska till Falun?

CSN

Publicerat: 2011-09-02 | 12:39:45 i Allmänt
Då har mina poäng från HÖKEN-tentan kommit in även till CSN. Fick besked om att min ansökan beviljats (Fattas väl bara annat?). Och jag sitter här hemma och räcker lång näsa åt dem, även om min irritation har lagt sig.

Caesar

Publicerat: 2011-09-01 | 15:00:52 i Djur
Den snubben som har gjort de här klippen måste verkligen ha katt hemma. Alla avsnitt är så klockrena. Det är som om han tagit Caesar och gjort små tecknade klipp av. Det är Caesar upp i dagen!

Caesar

Publicerat: 2011-09-01 | 14:48:35 i Djur
Såhär är Caesar varje gång man sitter vid datorn, speciellt när man ska plugga.

RSS 2.0