Ny tatuering

Publicerat: 2014-03-27 | 07:07:42 i Allmänt
Igår var jag på Par I Hjärter och tatuerade mig. Hade inte berättat något för Martin om det före. Tänkte väl egentligen inte berätta någonting alls heller, utan han skulle ha fått upptäcka den själv.

MEN, alla dem som verkligen känner mig vet hur svårt (nästintill omöjligt) det är för mig att hålla en hemlis av det slaget. Har jag hört något i förtroende är jag tyst som en mus, men något som är positivt och som inte påverkar någon annan kan jag helt enkelt inte hålla tyst om...


Sagt och gjort, Martin hann knappt fylla tallriken och sätta sig ner innan jag slängde fram armen med ett lyckligt "titta vad jag har gjort idag".

Han blev så förvånad som jag trodde att han skulle bli. Tyckte till och med att den såg så fin ut att han frågade "är den riktig?". Han tänkte väl på tatueringen jag gjorde på foten och på hur svullen och irriterad min hud var även runtomkring.

Är otroligt nöjd med tatueringen. Den är ganska enkel och det är så jag vill ha den. Läker verkar den göra också för det kliar något otroligt just nu...

Vårkänslor

Publicerat: 2014-03-09 | 12:28:00 i Allmänt
Solen skiner och känslorna spritter i hela kroppen.
Vilken UNDERBAR dag!
Håller på att fylla på telefonen med lite ny bra musik och sen ska jag ut på en promenad längs älven.

RSS 2.0