Ressugen

Publicerat: 2013-06-23 | 12:05:00 i Allmänt
Det kliar i fingrarna att beställa en resa. Är så ressugen så jag tror att jag kommer spricka snart! Tänk att ligga på en strand, utan några bekymmer. Bara sol,bad och snorkling. God mat. Njuta av livet. Åh, om man bara kunde få åka till ett ställe som på bilden nedan, Isla Mujeres i Mexico. Vita stränder, blått vatten, snorkling. Eller till Puerto Morelos, en liten fiskeby även det i Mexico.
 
Isla Mujeres, Kvinnornas ö enligt Ving.
 
 
 
Eller varför inte en storstadssemester? Blir väl inte direkt något med sol och bad då, men tänk vilken upplevelse att få strosa runt i Central Park, New York när löven glänser gyllene i solskenet en varm höstdag. Ta med sig fika från Magnolia Bakery.
Central Park, New York.
 
 
 
Det måste i och för sig inte vara någon långväga resa. Skulle mer än gärna kunna tänka mig att exempelvis åka tillbaka till Pefkos. Blev helt förtrollad av den lilla byn sist vi var där. Vi hade en underbar utsikt över hela byn från  vår balkong. Fin sandstrand och en härlig atmosfär.
 
Balkongfrukost, Pefkos, Rhodos.

En underbar dag

Publicerat: 2013-06-18 | 17:10:50 i Allmänt
Vilken UNDERBAR dag! Kommer få vara kvar på jobbet till sista oktober. Som om det inte vore nog så trillade det även in ett trevligt litet mail från examinatorn som meddelade att vi får godkänt på uppsatsen! LYCKORUS!!!

SOMMARLOV

Publicerat: 2013-06-18 | 10:11:22 i Allmänt
Äntligen sommarlov! Alla tentor är avklarade och igår lämnade vi in uppsatsen. Nu är det bara att invänta domen. Fram tills dess tänker jag njuta!

Körde Indoor Walking igår på friskis så är lite lätt mör i benen idag. Ikväll ska jag och Martin på bia, ska kolla på Fast & Furious 6. På söndag ska vi spela paintboll. Kommer nog bli intressant.

Nästa vecka är det bråvalla. Jäklar vad kul det kommer bli! Kommer vara taggad till tusen när det väl blir dags att åka ner.

This is fucking awesome

Publicerat: 2013-06-10 | 21:50:00 i Allmänt
Är så otroligt jäkla GLAD just nu! Har fått tentaresultatet på båda mina tentor som jag skrivit - och jag har klarat båda! Den sista fick jag till och med VG på. Hurra! Ska fira med en god natts sömn.
 
 
Har petat lite på examensarbetet nu på kvällen. Var på kalas tidigare ikväll så hann inte med så mycket med uppsatsen. Ska försöka hinna med desto mer imorgon. Sista rycket nu och sedan är jag heeeeeeeelt färdig med skolan. Vilka underbara ord.
 
 
Till råga på allt har jag fått refrängen till Thrift Shop med Macklemore & Ryan Lewis på hjärnan. 
"This is fucking awesome"

Bombs away

Publicerat: 2013-06-01 | 08:25:26 i Allmänt

Hade slutseminarium igår på C-uppsatsen. Inte den roligaste dagen i mitt liv om man säger så... Fick en hel del kritik som man önskar att NÅGON skulle kläckt ur sig under dessa månader man kämpat med uppsatsen. Vem som helst, var ju ingen småpotatis direkt...

Luften gick ur mig totalt, all studiemotivation ut genom fönstret. Var inte ens skönt att gymma efteråt. Slutade med att jag efter uppvärmning körde ynka två maskiner.

Ny dag idag, med massor att göra. Det är nu det är dags att lägga in nästa växel, vart nu den tagit vägen... Ska ut på en promenad för att se om jag kan hitta på den.

Allt var inte bara skit igår, kvällen var ganska trevlig. Ställde mig på vågen igår och insåg att jag nått mitt mål! Nej, jag bantar inte. Har helt enkelt satt igång med att träna regelbundet igen, och försöker undvika den mest onyttiga maten. Varför? För att bli piggare, gladare och i längden få ett bättre liv. Var på hälsokontroll på jobbet för snart två månader sedan och vissa värden var väl inte direkt dåliga, men skulle kunna blivit om man fortsatt tugga i samma spår år ut och år in. Så satte upp två mål, det första var att jag om mina höfter och min midja skulle minska omfånget med en cm på fem månader september). Det andra målet var att jag skulle gå ner kring fyra kilo under samma tid. Från början var målet att jag skulle klara det ett av målen innan september. Mål ett nådde jag efter en vecka. Nu snubblade jag över mål två. Har en gång i veckan vägt och mätt mig och skrivit ner resultatet för att kunna följa min gång. Gårdagen var visserligen inte någon sådan mätning, men är över ett år sedan (kanske tom nästan två) sedan jag sist såg de siffrorna på vågen.


RSS 2.0