Monday

Då var det måndag igen och jag är tröttare än någonsin. Ser inte tangentbordet riktigt, så ni får ursäkta om det blir några stavfel lite här och där.. Skulle inte vilja säga att jag haft en hård midsommarhelg, däremot en väldigt intensiv sådan.
I fredags var jag ledig och passade på att få lite saker gjort här hemma. Som att bada Caesar. Ni ska tro han luktar gott nu! Han luktade väl inte precis illa innan, men nu är pälsen lenare och luftigare. Sist han blev badad var inför julen i vintras.
Framåt eftermiddagen tog vi vår nybadade katt och vår nygräddade kaka och begav oss mot Torsång för att titta på när alla båtägare ska stoltsera och visa upp sina båtar. Visste inte riktigt hur länge vi skulle gå runt där så det var bara att dra på kopplet på Caesar och ut i vimlet. Men han slapp gå, vill ju inte han ska bli ihjältrampad. Vi kan ju lugnt konstatera såhär i efterhand att han gjorde braksuccé, eftersom det var ganska många som kom fram för att ta sig en närmare titt och klappa honom.
Torsång följdes av Tronsjö. Midsommarmat och massa prat. Caesar var så trött vid det laget att han gått upp och lagt sig. Såg han knappt förrän det började bli dags att åka hem. Tänk vilket äventyr den lilla parveln varit med om den dagen egentligen? Vi var väl tillbaka hemma i Forssa runt 22-23 tiden. Stuvade in grejorna och katten, plocka ihop lite alkoholhaltigt och iväg på cyklarna till CV:s midsommarfest. Efter ett tag hamnade vi i Håkan-Bråkans lägenhet istället. Vid 2-tiden snubblade jag väl i säng sen.
Lördagsförmiddagen blev ganska lugn. Vi gick ut för att gå en sväng vid 15-tiden och hann inte mer än till Husgagen innan Sanna ringde och frågade om vi hade lust att hänga med till Grönan. Vem kan säga nej till karuseller? 3,5 timmars intensiv karusellåkning och sammanlagt ca 6 timmars bilåktning. Hemma närmare 3.
Söndagsmorgonen börjar med att klockan ringer 9.30. Tvättid kl 10 så bara att masa sig upp. Eftermiddag/tidig kväll hjälpte Martin CV med masten till hans segelbåt. Jag spenderade tiden med att sitta på bryggan och titta på tillsammans med Elin. Ganska underhållande stundtals faktiskt. Kvällsmat blev pizza på Fortunas uteservering. Första gången faktiskt. Gott var det! Har en pizzahalva kvar i kylen till en dag med dåligt väder hihi
Nu är det alltså måndags morgon igen. Känner att den där filmen vi såg igårkväll medans vi vek tvätten (The Bachelor) var väl underhållande, men det känns att den inte var slut förrän kl 23. Nu måste jag lägga på en rem o bli färdig! Caesar ligger på köksstolen bredvid mig och rullar runt. Vilken pajas! Tänk att bara ligga o slöa hela dagarna! Hans enda "jobb" verkar va att jaga upp oss om morgnarna... Men han e ju bara för söt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback