Seg lördag


Sitter med Caesar i knäet. Känns som att tiden bara rinner iväg idag. Har ännu inte gjort nånting vettigt förutom att käka frukost. Har iofs lockat håret också, men de räknas nog inte till något vettigt.

Va ute o slarva igår, kåren. Riktigt trevligt! Blev mest till att sitta i lilla baren o snacka o umgås. Sen Donken, följt av efterfest hos Mases. Martin följde dock inte med hem till Mases, han skulle upp idag och åka skidor i Romme. Gissa om man är lite avis. Har bara åkt där en enda gång den här vintern. O de stänger imorrn. Oh well. Next season.

Var hemma kvart-tjugo över fem imorse. Satt o drack lite vin och kolla på när grabbarna spelade Fifa. Snackade ännu mer och hade det trevligt. Är inte bakis, bara väldigt trött idag. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag sovit ca fem timmar.. Men det är sånt man får ta om man vill vara en partypingla, om så för en enda kväll.

Nu ska ja gå och se ett avsnitt av Bones, sen är det hög tid för mig att sätta igång och göra nånting vettigt. Gå till affären och köpa mjölk till exempel.

Never said it was easy beeing me




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback