A good feeling

När jag vaknade imorse har jag en underbar känsla. Det var samma känsla jag hade när jag gick och la mig igårkväll. För första gången på väldigt länge kändes det som att jag håller på att få kontroll på mitt liv. Som att allting inte är en enda röra.



Kanske beror det på mina underbara vänner som finns där när som för att pigga upp mig och trösta mig när jag behöver det. Kanske beror det på att det börjar kännas som att bitarna börjar falla på plats och att jag kanske kanske kommer klara det här. Kanske beror det på att solen börjar titta fram och med dem mina vårkänslor. Kanske beror det på att det känns som att jag börjar få grepp på hur det är mellan oss.

Kanske är det något annat. Allt jag vet är att just nu känns livet toppen. Så här bra har jag inte mått på över en månad. And I'm loving it. Hit med sommar, sol, bara ben och grillkvällar. Lägg till lite härligt folk och lite gott att dricka så finns det inget mer en flicka som jag kan önska sig.


Kommentarer
Postat av: Cecilia

tack :)

2009-03-17 @ 18:48:39
URL: http://ceciliaberglund.blogg.se/
Postat av: Isabelle

vad skönt att vakna med den känslan, jag vaknade i natt av huvudverk och lika så i morse, jag måste nästan illa så ont gjorde det, men nu känns det bättre, jag gillar den översta bäst också, verkar vara en bra ring också samma kvalité som vissa av schalins ringar (diamanterna alltså).

2009-03-18 @ 09:17:22
URL: http://isabellehedman.blogg.se/
Postat av: Johan

Sv>> Det är så vackert att man börjar gråta ju. 1200 lampor ut i skogen... Mmmm :)

2009-03-18 @ 10:40:02
URL: http://hamelius.blogg.se/
Postat av: Elin

hell yeah! så ska det låta ;) så våren har börjat komma även uppe i vinterlandet? :p

2009-03-18 @ 20:54:36
URL: http://derapfelstrudel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback